Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αν. Ξυλουργίδης: Σε καθολική αποχή επ΄ αόριστον οι Δικηγόροι της Έδεσσας ενάντια στο Νομοσχέδιο «ταφόπλακα» του Υπουργείου Δικαιοσύνης


Σε καθολική αποχή επ΄ αόροστον κατέρχονται από αύριο 12 Απριλίου οι Δικηγόροι της Έδεσσας ενάντια στο νέο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Αντώνης Ξυλουργίδης αναφέρει σχετικά:

''Ο Δικηγορικός Σύλλογος Έδεσσας στη σημερινή πολυπληθή Γενική του Συνέλευση αποφάσισε καθολική αποχή επ’ αόριστον από αύριο 12-04-2024.
Το Νομοσχέδιο «ταφόπλακα» του Υπουργείου Δικαιοσύνης αποδομεί πλήρως τη δικηγορία όπως τη γνωρίζαμε και δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην ήδη βεβαρυμμένη και προβληματική κατάσταση απονομής δικαιοσύνης. Το ερείπιο που αναπαριστά το δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε εμάς πλέον ,η δικηγορική ύλη ευθέως μειώνεται, καμία επιτάχυνση δεν επιτυγχάνεται στην απονομή δικαιοσύνης  και είναι πλέον σαφές ότι οδεύουμε προς κατάργηση και των Πρωτοδικείων!
Οι πολίτες θεωρούν ότι οι δικηγόροι απέχουν από τους υπόλοιπους ελεύθερους επαγγελματίες, η αλήθεια είναι όμως πως έπαψε να είναι ευγενές επάγγελμα. Ο αγώνας αφορά πλέον την επιβίωση μας. 
Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουν οι βουλευτές του Νομού ότι πολιτική δεν σημαίνει εύκολη αλήθεια και δελτία τύπου. Όλοι προ των ευθυνών τους! Ας γνωρίζουν οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών του Νομού ότι θα διανύουν χιλιόμετρα ακόμα για τα απλά και τα ασήμαντα και αυτό είναι μόνο η αρχή!''

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.