Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Ένωση Δυνάμεων για την Ανάπτυξη - Συνάντηση για τη διασύνδεση αγροτικών προϊόντων και τουρισμούΜια πρώτη συνάντηση για τον από κοινού σχεδιασμό πρωτοβουλιών που συνδέουν τα τοπικά προϊόντα με τον τουρισμό οργανώθηκε την Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024, το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας, με τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων, τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννη Τσακίρη και την Αντιδημαρχο Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης & Ισότητας των Φύλων Ελένη Λαζάρου. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προτάθηκε η διοργάνωση τριών εκδηλώσεων, στις οποίες θα συμμετέχουν φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής, με θεματικές βασικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής και συγκεκριμένα το κεράσι, το μήλο και το ροδάκινο. 
Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες, επιδεικνύοντας θετική δέσμευση για ενεργό συμμετοχή και προγραμματίστηκε νέα συνάντηση σε 15 μέρες, προκειμένου να αναλυθούν περαιτέρω οι προτάσεις για την οργάνωση των εκδηλώσεων.
Η διασφάλιση της επιτυχίας αυτών των πρωτοβουλιών απαιτεί την ειλικρινή συνεργασία τόσο του ιδιωτικού τομέα όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόθεση του Δήμου Έδεσσας είναι να δημιουργήσει ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο για βιώσιμη τουριστική και αγροτική ανάπτυξη, με ταυτόχρονη ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχή και τις απόψεις των πολιτών και των φορέων της πόλης.
Περισσότερες Πληροφορίες Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας 2381020300.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

7 comments:

 1. Όλοι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες της πόλης θα μας ξελασπωσουν βλέπω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εδώ δεν μπορούν να κάνουν τα πολύ απλά να κλείσουν τις εκατοντάδες τρύπες στους δρόμους, 3 μήνες αετό πετάνε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και που είσαι ακόμη ευτυχος οι μετσκες δε μασάνε στις τρύπες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ας λυσουν το κυκλοφοριακο πρωτα και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα!χωρις υποδομες- δρομους-κυκλοφοριακο πως θα ερθουν οι τουριστες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μιλάνε για τοπικά προϊόντα όταν βλέπουμε στη φωτογραφία που είναι οι δύο οι σύμβουλοι, και κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων όχι μόνο να μην πίνουν νερό από τη βρύση αλλά ενώ έχουμε νερό που φέρει το όνομα της πόλη μας , αυτοι να πίνουνε νερό Από εταιρεία που έχει έδρα σε γειτονικό νόμο .Με λίγα λόγια μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ένα τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε.παρτε το 1000κο και κάντε μόνο.ολοι σασ απο όλες τις μεριές.αχρηστοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα δικά τους παιδιά πάντως ... Θα μοιραστούνε τα κονδύλια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.