Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Αλλάζει η εικόνα του Πνευματικού Κέντρου Κρ. Βρύσης-Παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό του κτιρίουΣε «τροχιά» υλοποίησης μπήκαν οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστα Δεληγιαννίδη και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Σωκράτης» σε συνεργασία με το γραφείο Αρχιτεκτονικών εφαρμογών και μελετών της ArteCs eng και τον υπεύθυνο Μηχανικό Στάθη Μαυρίδη, ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής- βελτίωσης- συντήρησης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του κτιρίου.

Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην μεταρρύθμιση και διαμόρφωση των παλαιών χώρων υγιεινής (wc) και ταυτόχρονα στην δημιουργία σύγχρονου -και σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές- χώρου τουαλέτας ΑμΕΑ. Επίσης, γίνονται εργασίες για την κατασκευή απροσπέλαστης όδευσης (επικλινής ράμπα ΑμΕΑ), την δημιουργία εσωτερικών διαχωριστικών για τον απαραίτητο διαχωρισμό των βοηθητικών χώρων της αίθουσας εκδηλώσεων αλλά και την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος, το οποίο διαχρονικά ταλαιπωρεί το κτιριακό συγκρότημα: Την υδατοστεγανότητα του κτιρίου, την μερική αντικατάσταση και επανακατασκευή της στέγης, αλλά και τον επανασχεδιασμό του δικτύου όμβριων υδάτων.

Παράλληλα, συνεργεία του Δήμου Πέλλας ελαιοχρωματίζουν εσωτερικά και εξωτερικά το κτίριο!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θα το έκαναν και οι προηγούμενοι, αλλά που να προλάβουν σε μόνο 13 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.