Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Αντιδημάρχου Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής και Δντή Πρόνοιας του Δήμου Πέλλας στο ΚΔΑΠμεΑ Γιαννιτσών



Στις 26 Απριλίου 2024, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Θέμης Μάγγος, και ο Διευθυντής Πρόνοιας, Δημοσθένης Μάγγος, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΔΑΠμεΑ) Γιαννιτσών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους τα δύο στελέχη του Δήμου Πέλλας μοίρασαν λαμπάδες στα παιδιά του ΚΔΑΠμΕΑ, δείχνοντας έτσι τη στήριξή τους και δημιουργώντας ένα αίσθημα εορταστικής ατμόσφαιρας. Παράλληλα, αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου, μέσα από μια ζεστή και φιλική συνάντηση που ανέδειξε τη σημασία της αλληλεγγύης.

Η παρουσία τους έστειλε ένα θετικό μήνυμα υποστήριξης και ενθάρρυνσης της Δημοτικής Αρχής προς τα άτομα με αναπηρία.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μήπως πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει τι νόημα έχει αυτή η ανόητη προβολή του αντιδημάρχου; Ακολουθεί ίσως την πεπατημένη των προηγούμενων εκλογών που το "έπαιζε" διάδοχος του Θόδωρου και τωρα του Φουντουκιδη. Όταν κάνεις κάτι που απευθύνεται προς μια ομάδα ευπαθών συνανθρώπων μας πρέπει να είσαι ιδιαίτερα υπεύθυνος και ταπεινός. Το "κάψατε" με την αυτοπροβολή και οι πολίτες δεν τρώνε πλέον κουτοχορτο. Αυτού του είδους οι δράσεις γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται εσαεί οπότε μην μας δείχνεις ότι ανακάλυψες την Αμερική όπως ο Κολόμβος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.