Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φώτης Χατζόγλου για τη τη Νέα Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Έδεσσας: ''Το έργο θα χρειαστεί χρόνια, όχι για να ολοκληρωθεί, αλλά για να αρχίσει!'' (βίντεο)


Ερώτηση- παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου Φώτη Χατζόγλου στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας για τον "αποκλεισμό που βιώνει η Πέλλα, αφού δεν ολοκληρώνεται η Νέα Εθνική Οδός Θεσ/κης- Έδεσσας", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε ο σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Μυλόπουλου "Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας", κ. Χατζόγλου, "η απάντηση της διοίκησης για άλλη μια φορά αναφέρεται απλώς σε ένα ακόμη ασαφές χρονοδιάγραμμα που κρατά το έργο στα χαρτιά για πολύ καιρό ακόμη, αφού ακόμη κι ο προσωρινός ανάδοχος- αν ποτέ προχωρήσει το ΣΔΙΤ λόγω των αλλεπάλληλων αναβολών εξαιτίας των μη ανταγωνιστικών δεσμευτικών προσφορών- θα οριστεί το 2025, άρα το έργο θα χρειαστεί χρόνια, όχι για να ολοκληρωθεί, αλλά για να αρχίσει!".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ναι, αλλά δε θα έχει διόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσεις πολλά-πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσεις πολλά-πολλάαααααααα χρόνια αλλά δεν θα τον προλάβεις !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απάντηση του περιφερειαρχη δεν μας την λές; τι είπε; Έχει να πει ο κύριος 60% τι έχει κάνει εδώ και 15χρονια; Στην Πέλλα; Τίποτα.Για την γέφυρα του Αρσενιου παραμύθια έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έργο δεν θα γίνει ποτέ δυστυχώς !Κ ο κ.Τζιτζικωστας τελικά αποδείχτηκε πολύ λίγος !κριμα για τον τόπο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.