Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής – Αλώρου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου


Στις 2 Απριλίου εορτάζεται παγκοσμίως το παιδικό βιβλίο.
Στο Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής – Αλώρου γιορτάσαμε την Τετάρτη το παιδικό βιβλίο, παρέα με το βιβλίο “ΟΥΤΕ ΝΟΤΑ” του Θοδωρή Παπαϊωάνου και <<Ο εθελοντισμός “έπεσε” στα βαθιά>> της Νικολέτας Χαρούμενου.
Πρώτα ο κ. Θοδωρής μας έμαθε τον τρόπο να μη χάνουμε “ούτε νότα” κι έπειτα μας έδειξε τρόπους να κατασκευάζουμε μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά. Τέλος, τραγουδήσαμε με τη ψυχή μας συνοδεύοντας τις μελωδίες μας με τον ήχο από το γιουκαλίλι που έπαιζε ο συγγραφέας του βιβλίου “ΟΥΤΕ ΝΟΤΑ”.
Μετά ήρθε η κ. Νικολέτα με την κυρία δασκάλα των μυρμηγκιών και όλοι μαζί τη βοηθήσαμε να βρει τα μυρμηγκάκια και να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο. Έτσι γίναμε για λίγο εθελοντές. Τέλος ζωγραφίσαμε τον εθελοντισμό όλοι μαζί στην αυλή του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε τον κ. Θοδωρή Παπαϊωάννου και την κ. Νικολέτα Χαρούμενου για την τιμή που μας έκαναν να γιορτάσουν μαζί μας το παιδικό βιβλίο.
Είχαμε την ευκαιρία όλοι μαζί να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ στιγμές, ιδέες, τραγούδια, χαμόγελα, αναγνωστικά ταξίδια, χαρτί ζωγραφικής, μαρκαδόρους…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.