Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Αψάλου


Οι μαθήτριες, οι μαθητές, ο σύλλογος Διδασκόντων και η εθελοντική ομάδα γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του προγράμματος κολύμβησης στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, τη συντονίστρια του προγράμματος και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Έδεσσας καθώς και τον Δήμο Αλμωπίας που επιμελήθηκε και στήριξε οικονομικά την ασφαλή μεταφορά των μαθητριών και μαθητών.

Ήταν μια εξαιρετική και χρήσιμη εμπειρία για τους μαθητές μας. Τα παιδιά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια μέσα στο νερό απέκτησαν γνώσεις και πολύτιμες δεξιότητες που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. Οικειοποιήθηκαν στις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής με το υγρό στοιχείο, μυήθηκαν στα μυστικά της κολύμβησης, τους δόθηκε η ευκαιρία να κολυμπούν σωστά και με ασφάλεια και έμαθαν να σέβονται το υγρό στοιχείο. Επίσης, ευελπιστούμε το πρόγραμμα να συνεχιστεί και τις επόμενες σχολικές χρονιές!

Να ευχηθούμε, αν και πρόωρα, καλές καλοκαιρινές βουτιές ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές και οδηγίες για ασφαλή κολύμβηση!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.