Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δνσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης-Δήμος Πέλλας: Φεστιβάλ Ρομποτικής και Τεχνολογίας στα ΓιαννιτσάΜε στόχο να φέρει τον κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας πιο κοντά στα παιδιά και τα σχολεία διοργανώνεται την άλλη εβδομάδα στα Γιαννιτσά το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2023, από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και το Δήμο Πέλλας.

Το «Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία 2024» θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, αλλά και εξ αποστάσεως, την Τετάρτη 17, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου, από 9.30 π.μ. έως13.30 μ.μ.. 

Έχει ως σκοπό την γνωριμία μαθητών και εκπαιδευτικών με την (εκπαιδευτική) ρομποτική, τη διάδοση της χρήσης της και την αξιοποίηση της ρομποτικής και της τεχνολογίας, γενικότερα, σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης (μαθήματα Θετικών Επιστημών, Ανθρωπιστικών Επιστημών, Τεχνολογικών Επιστημών - μαθήματα τομέων και ειδικοτήτων ΕΠΑΛ). Επίσης, η προτεινόμενη δράση στοχεύει στην ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών για την συμβολή της ρομποτικής και της τεχνολογίας, γενικότερα, στην επίλυση προβλημάτων (περιβαλλοντικών, τεχνολογικών, επιστημονικών, υγείας, κ.ά.).Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.