Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για τον Λουδία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Σύσκεψη με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Πέλλας Ευστάθιου Φουντουκίδη, του Βουλευτή Πέλλας Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας Πάρη Μπίλλια, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου, στην Περιφέρεια.

Τα θέματα συζήτησης ήταν:
1. Επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος του παρόχθιου χώρου, προκειμένου να αξιοποιηθεί από τον Δήμο Πέλλας και τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών.
2. Καθαρισμός του ποταμού.
3. Διενέργεια όλων των απαραίτητων διαδικασιών προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για τη δρομολόγηση αντιπλημμυρικού έργου για την Τάφρο 66 και τον Ποταμό Λουδία. Επιπλέον, ανέφερε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο έργο και η πρώτη μεγάλη παρέμβαση που θα γίνει μετά το 1935 με προϋπολογισμό άνω των 35 εκ. Ευρώ και θα προταθεί στο ΕΣΠΑ.
Ειδικά για τον Ποταμό Λουδία, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες καθαρισμού.
Τέλος, όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό ζήτημα, επισήμανε ότι περιμένει εισήγηση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και υποσχέθηκε σύντομα αναλυτική ενημέρωση.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αλλά θέματα στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πέλλας και Περιφέρειας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ας κοιτάξει λίγο και την Πέλλα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πολλά προβλήματα και ανοιχτά ζητήματα που δεν προωθούνται από τον αντι.. μόνο διαγραμμίσεις και χόρτα, έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να ντρέπεστε ποζάροντας σαν φωτομοντέλα, ασχοληθείτε με τον δρόμο Έδεσσας - Θεσσαλονίκης που έχουν χάσει την ζωή τους άδοξα δεκάδες συμπολίτες μας. Ο Τζίτζικας βρήκε τα κορόιδα και κάνει την δουλειά του. Ο βουλευτής και ο δήμαρχος τον κοιτούν ως Μεσσία με ύφος ραγιάδων. Σοβαροτης μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να κοιτάξουν την Πέλλα όταν έχουν στο τσεπάκι τους τόσο υψηλά ποσοστά και τον γάιδαρό τους δεμένο.
      Μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενη από κάποιες φωτογραφίες για το αρχείο μας μάλλον αρκούν για κάποιους.

      Διαγραφή
  3. Την καλύτερη πόζα έχει ο Λάκης. Στις φώτο σκίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!! ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ!!!!!! ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.