Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντικές διακρίσεις Σκακιστικού Συλλόγου Έδεσσας


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με 3 χρυσά (!!!), 1 αργυρό, 1 χάλκινο μετάλλιο αλλά και αξιοσημείωτες επιδόσεις, επέστρεψαν οι Εδεσσαίοι μαθητές από την Πτολεμαΐδα, όπου διεξήχθη το 16ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας. Σ' ένα σύνολο περίπου 200 μαθητών από 8 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Κιλκίς, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά), οι παραπάνω επιτυχίες αντανακλούν το πολύ καλό επίπεδο και την αξιόλογη δουλειά που λαμβάνει χώρα στον Σκακιστικό Σύλλογο Π.Α.Σ. Εδεσσαίων Σκακιστών 8Χ8. Εννέα αθλητές του Συλλόγου εκπροσώπησαν επάξια τα σχολεία τους και επέστρεψαν γεμάτοι μετάλλια, διακρίσεις και εμπειρίες. Ακολουθούν οι επιτυχίες των μαθητών:

-- Ο Μπαγγέας Γεώργιος πρώτευσε στο γκρουπ των μαθητών, αγόρια και κορίτσια, της Β' Γυμνασίου, πετυχαίνοντας το απόλυτο 7 στις 7 νίκες (!!!) και κατακτώντας έτσι την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.
-- Η Μπαγγέα Μαρία πρώτευσε και αυτή αντίστοιχα στο γκρουπ των μαθητών, αγόρια-κορίτσια, της Α' Γυμνασίου, πετυχαίνοντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία και κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.
-- Η Χρήστου Αικατερίνη κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκρουπ των κοριτσιών της Ε' Δημοτικού, φορώντας με τη σειρά της κι αυτή το χρυσό μετάλλιο στο στήθος.
-- Η Σαμαρά Βασιλική, στο πιο δύσκολο και απαιτητικό γκρουπ σκακιστών όπως ήταν αυτό του Λυκείου, κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση στα κορίτσια (αργυρό μετάλλιο) και την 3η στο γενικό σύνολο, έχοντας αντιπάλους πανελλήνιους πρωταθλητές με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό τους.
-- Η Λίτσνη Μαρία κατέκτησε την τρίτη θέση στο γκρουπ των κοριτσιών της Δ' Δημοτικού και φόρεσε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.
Επίσης αξιόλογες επιδόσεις είχαν και οι υπόλοιποι Εδεσσαίοι μαθητές οι οποίοι έφεραν τα αποτελέσματα:
-- Μωραΐτης Αθανάσιος 8ος, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στη Δ' Δημοτικού
-- Χρήστου Πέτρος 11ος, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία στη Β' Γυμνασίου
-- Νέστορας Ευάγγελος 12ος, με 3 νίκες στη Β' Δημοτικού
-- Βασδάρης Ραφαήλ 20ος, με 3 νίκες στη Δ' Δημοτικού

Επόμενο ραντεβού των μαθητών στη Λάρισα στις 27-29 Απριλίου, όπου αυτή τη φορά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα (Ατομικό και Ομαδικό) με αθλητές απ' όλη την Ελλάδα.
Ο Σύλλογος Εδεσσαίων Σκακιστών 8Χ8 απευθύνει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, κι εύχεται τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη «μητέρα των μαχών» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στη Λάρισα. Επίσης απευθύνει τα εύσημα και στους εκπαιδευτές τους κ. Ρόμπη Δημήτριο, κ. Ψυχογιό Αντώνιο και κ. Χαραλαμπίδου Σοφία για την πραγματικά άριστη και αθόρυβη δουλειά που επιτελούν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.