Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αιτήματα από την «Αλλαγή Σκυτάλης» προς τον ΥΠΑΑΤΈνα διήμερο γεμάτο επαγγελματικά ραντεβού ουσίας στην πρωτεύουσα ! Παράλληλα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες επισκέφθηκα ώς επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη αυτοπροσώπος όπου και κατέθεσα  αίτημα επίλυσης των Υπ αριθμό 11045/18.10.2021 , 11046/18.10.2021 αιτήσεων του Δήμου Σκύδρας από το 2021 , λαμβάνοντας την Υπ αριθμό 1131-1132/01.04.2024 απάντηση του Δήμου Σκύδρας  προς εμένα. Στα πλαίσια της ενημέρωσης σας , της διαφάνειας και της συνεργασίας σας παραθέτω το Υπ αριθμό 1023/05.04.2024 αίτημα της "Αλλαγής Σκυτάλης" προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Αυγενάκη Ελευθέριου , τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων κο Σταμενίτη Διονύση και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας . Θα ευχηθούμε ο Υφυπουργός και οι βουλευτές του νομού μας να συνδράμουν και να συνεπικουρήσουν, ώστε τα αιτήματα του Δήμου Σκύδρας να λάβουν αίσιο τέλος και τα οικόπεδα μετά των κτιρίων τους να παραχωρηθούν για είκοσιπενταετή χρήση με δικαίωμα παράτασης πλέον δέκα ετών όπως αρχικά  ζητήθηκε από το Δήμο Σκύδρας το 2021 με τα 11045 & 11046 αιτήματα του.

Με ειλικρινή σεβασμό 
Για την «Αλλαγή Σκυτάλης»
Η επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σκύδρας
Παπαδοπούλου Γ Μαρία
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Γιατί Κατηγοριτε τη Δημαρχο μου θα σας πάω στα Δικαστήρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πηγε μέχρι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να βγει photo στην είσοδο. Τι άλλο θα δούμε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ εσυ ! Πάντα μελι στάζει το στόμα σου!

   Διαγραφή
  2. Ναι και μιλάει με τον κλώνο του Υπουργού άλλος είναι ! Είναι οφθαλμαπάτη ! Σαν πόνεσε που φτάνει στους Υπουργούς χωρίς μεσάζοντες ε;;!

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.