Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας δώρισε ηλεκτρικό κρεβάτι σε συμπολίτη μας στην ΆρταΟ Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας έστειλε στην Άρτα ένα ηλεκτρικό σπαστό νοσοκομειακό κρεβάτι για να δοθεί σε ένα συνάνθρωπό μας. 

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και των λυκείων της Άρτας, με οργανωτή της δράσης τον κ. Καραμπά Ευάγγελο συγκέντρωσαν πλαστικά καπάκια και με υποστηρικτή την μεταφορική του κ. Τσάγκα που τα συγκεντρώνει στον χώρο του, έγινε παραλαβή μιας μεγάλης ποσότητας. Το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους όσους συμμετείχαν και κατάφεραν και αυτήν την φορά να  στηρίξουν κάποιον συνάνθρωπό τους.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την μεταφορική ΑΛΛΙΑΓΑ και την μεταφορική ΜΠΟΙΤΣΗ που τόσα χρόνια είναι αρωγοί του Συλλόγου μας και βοηθούν στις μεταφορές των ορθοπεδικών ειδών και των πλαστικών καπακίων. 

Ευχαριστούμε και τους υπαλλήλους των εταιρειών για την άψογη συμπεριφορά τους.

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.