Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας - Τα θέματα


Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας   για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Έγκριση παράτασης 2ης ενδεικτικής τμηματικής προθεσμίας του έργου: «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας κοινότητας Ριζαρίου» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

2. Έγκριση 3ης παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

3. Έγκριση «Εισόδου-Εξόδου» οχημάτων επί δημοτικής οδού, από/προς το ιδιωτικό πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ΚΤΕΛ ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε. που πρόκειται να λειτουργήσει σε γήπεδο του αγροκτήματος Προαστείου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

4. Έγκριση «Εισόδου-Εξόδου» οχημάτων επί δημοτικής οδού, από/προς το συνεργείο επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων που βρίσκεται σε γήπεδο του αγροκτήματος Μεσημερίου Έδεσσας (Ν. Στόϊκος) (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

5. Καταγγελία σύμβασης μίσθωσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Παναγίτσας και απόδοση αυτού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

6. Απευθείας εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Νησίου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

7. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στο αγρόκτημα Καισαριανών της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

8. Μίσθωση ακινήτου στην Έδεσσα για τη στέγαση της δομής «ΚΗΦΗ Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

9. Μεταφορά χρηματικών υπολοίπων και κλείσιμο όλων των τραπεζικών λογαριασμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

10. Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2025 -2028 του Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

11. 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2024 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

12. Ορισμός επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων για εγγραφή/επανεγγραφή παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, σχολικού έτους 2024-2025. (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Το ποτάμι της Κωνσταντινουπόλεως που τείνει να γίνει ζούγκλα υπάρχει περίπτωση να καθαριστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα τον Τζαμτζη, δική του αρμοδιότητα ειναι

      Διαγραφή
  2. Θυμάστε τι λέγατε ειδικά αυτοσ...ο..θυμάσαι γιατί σκουπίδια στην μάντρα του δήμου πίσω από τα νεκροταφεια!φρακαρατε απο τα σκουπίδια ρε ξεφτυλεσ και οι υπάλληλοι σασ που ζουν εκεί μέσα οι μισοί ροκοσυλλεκτεσ γίνανε το θέαμα είναι αποκρουστικό ξεφτυλεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 μήνες και δεν κάνατε τίποτε!!!!!!!!!!!!! σαν να μην υπάρχετε !!!ουτε τα αυτονόητα τρύπες, χόρτα διαβάσειςκτλπ εδω και μισό μήνα ουτε τον χρονοδιακόπτη από τις κολόνες φωτισμού δεν είστε άξιοι να ρυθμίσετε ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείστε καμιά τρυπά ρε χαλάμε τα αυτοκίνητα μας έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άχρηστοι και εσείς όπως και οι προηγούμενοι. Μέσα στις χειρότερες "πόλεις" στην Ελλάδα ... κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε θα σταματήσει η κατάληψη των πεζοδρομίων Εμπρός και πλάγια από το Αστυνομικό Κτήριο της Έδεσσας από τα αυτοκίνητά τους ????????????????????????????????????
    Γιά τους πολίτες για τέτοιου είδους σταθμευσης υπάρχει ποινή !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 11:46, τι να γράψουν για τα σκουπίδια στα σφαγεία, αφού αυτός που έγραφε κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής,λείπει στην Ισπανία, οι άλλοι του συναφιού δεν τα βλέπουν τώρα, παλιά, γυρνούσαν όλοι με ένα κινητό και βγάζανε φωτογραφίες, όλα τα βλέπανε χάλια, τώρα είναι όλα καλά.Οι άσχετοι ούτε τα απλά πράγματα της καθημερινότητας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.Πως θα περάσουν πέντε χρόνια με αυτούς τους ανίκανους ; Κρίμα για την Έδεσσα, δεν της άξιζε τέτοια δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο για την αποτελεσματικότητα του στους πρώτους μήνες της δημαρχίας του::τα ποτάμια μέσ' την βρωμιά,τα σκουπίδια στα σφαγεία έχουν φτάσει έξω από τα κάγκελα, τα κλαδιά απέναντι από τα σφαγεία έχουν φτάσει στο θεό, οι συσκευασίες των φυτοφαρμάκων στους ειδικούς κάδους, ξεχύθηκαν έξω από αυτούς, εγκυμονωντας κινδύνους για την υγεία των δημοτών,οι λακούβες στους δρόμους έχουν γίνει κρατήρες, από την άσκοπη χρήση του αλατιού όταν περιμένανε το χιόνι που ποτέ δεν ήρθε, αλλά ο πολλά υποσχόμενος αντιδήμαρχος τεχνικών, έπρεπε να βγάλει φωτογραφίες πάνω στην αλατιερα, ρίχνοντας τόνους αλάτι καταστρέφοντας έτσι τους δρόμους, αυτοί όμως αλληλοσυγχαιρονται για έργα που τελικά μόνο αυτοί βλέπουν , Εδεσσαίοι μην μένετε απαθείς μπροστά στην ανικανότητα της δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σσσσς ησυχία μην τους ξυπνήσετε γιατί είναι δύσκολοι ξύπνιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν δώσει πολύ έμφαση στην ΚΕΡΑΣΙΑ εκεί κάνουν όλα τα έργα….σσσσσς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάσαμε τον Μουρατογλου κρίμα τυχερή η αριδαια τώρα κατά κει βουλώνει τρυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννη ξυπνήστε!κυκλοφοριακο,Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,γήπεδο ποτάμια λακούβες ο κόσμος σε ψηφισε για να δει έργο και όχι απραξία!παρε τον δήμο στα χέρια αξιοποίησε τα καλά σου χαρτιά …ΕΡΓΑΑΑΑΑ εκτός και αν είσαι παρένθεση όπως λένε τα παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πόλη θέλει εργα !ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελάτε να δείτε την κατάντια την περιοχής πίσω από την βυζαντινή γέφυρα. Ελάτε να δείτε τίς αντιδράσεις τουριστών. Ρεζίλι έχουμε γίνει..... Σαν τους προηγούμενους κ αυτοί; Ελπίζω να κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η περίοδος Χαρίτου θεωρώ πως τελείωσε!Αγαπητε φίλε Γιάννη βάλε μπρος τον Δήμο ,οι δημότες τις Εδεσσας κουράστηκαν από την απραξία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής καλό θα ήταν να μην ξαναδούμε κάτι παρόμοιο!Ο Δημότης θέλει να αλλάξουν ουσιαστικά πράγματα και κυρίως στην καθημερινότητα του,ασχοληθείτε με την πόλη και σε 2ο βαθμό τα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταντια για την πολη ο δημαρχος και η παρεα του πριν ολο ανακοινωσεις τωρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.