Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας για τη ρύπανση δημόσιων χώρων


Ηχηρό μήνυμα ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ προς όλους όσοι ρυπαίνουν κοινόχρηστους δημόσιους χώρους.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος εξέφρασε την αυστηρή του στάση απέναντι σε όσους ρυπαίνουν κοινόχρηστους χώρους, ενώ ταυτόχρονα έκανε έκκληση για συνείδηση και συνεργασία από όλους τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τις προσπάθειες του Δήμου για τη διατήρηση της καθαριότητας των χώρων, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της η Νέα Δημοτική Αρχή. Επισήμανε τον αντίκτυπο της ανεύθυνης συμπεριφοράς ορισμένων πολιτών, οι οποίοι συνεχίζουν να ρυπαίνουν δημόσιους χώρους. Επίσης, επισήμανε την αποφασιστικότητα του Δήμου να επιβάλει αυστηρά πρόστιμα σε αυτούς τους παραβάτες, εφόσον έχουν γίνει οι σχετικές προειδοποιήσεις προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον.

Τέλος, αναφέρθηκε στις μελέτες που πραγματοποιούνται για τη δημιουργία αδειοδοτημένων χώρων προσωρινής εναπόθεσης μπαζών, με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης των απορριμμάτων και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος στο μέλλον.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Κι εγώ που είμαι ένας απλός πολίτης της Πέλλας ντρέπομαι για αυτό που βλέπω κάθε πρωί στις 7.Σύρρωμενα απορριματοφορα από Νάουσα Βέροια ακόμα και Αλεξάνδρεια να μεταφέρουν τα απορρίμματα όλης της Ημαθίας σε μια περιοχή προς την Αριδαία. Πιο ελαφρύ χώμα έχει η Πέλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός ότι αφαιρέθηκε η σημαία της Ε.Ε. από το μνημείο των 114 πεσόντων εκ των γερμανικών ναζιστικών στρατευμάτων στα Γιαννιτσά ήταν εμφανέστατο μήνυμα της πόλης μας και του λαού της απέναντι στη ρυπαρότητα. Και το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι και έλεγχοι να γίνουν και πρόστιμα να επιβληθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ανέκδοτο χαρισμενο για την αυστηρότητα σας: **3 μεθυσμένοι μπαίνουν σε ενα ταξί... Ο οδηγός καταλαβαίνει οτι ειναι σουρωμενοι. Ανάβει την μηχανή και αμεσως την ξανασβηνει. Τους λέει με ευγένεια οτι φτάσανε. Ο πρώτος του δινει τα χρήματα για το κόμιστρο. Ο δεύτερος τον ευχαριστεί. Ο τρίτος του ρίχνει μια σφαλιάρα. Ο ταξιτζής σοκαρίστηκε και σκέφτηκε οτι τον πήραν χαμπάρι. Ρωτάει αμέσως αυτόν που τον χτύπησε: -γιατί βαράς ρε φίλε; Και ο μεθυσμένος του απαντά: -για να μάθεις να μην τρέχεις απρόσεκτε, παραλίγο να μας σκοτώσεις!!!** Κάγκελο ο ταρίφας, κάγκελο κι εμείς που παρακολουθήσαμε αυτό το πολύ "ενδιαφέρον" Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Αν είχες την ικανότητα να αντιλαμβανεσαι ενα ανέκδοτο 9'04 θα ήξερες να γράφεις και ελληνικά. Επειδή όμως είσαι ντουβαρι πες τους φίλους σου να κάνουν επεξήγηση. Εσυ ξέρεις ποιον αντιπροσωπεύεις; Τον δεύτερο μεθυσμένο που είπε ευχαριστώ...

      Διαγραφή
  6. Ας δώσει καμία απευθειας αναθεση σε ιδιωτη που κοντευει να περασει και τον προηγουμενο και μετα ας βααλει προστιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια. και πολυ καλα θα κανετε
    Θα περιμένουμε πρωτιστως τα προστιμα στα περιπτερα του πεζοδρομου που εχουν κανει καταληψη κοινοχρηστου χωρου και φυσικα στα καφε της πλατειας και στα μαναβικα που με δυσκολια περναει πεζος. ειδικα στις δυο γωνιες. ξερει ο δημαρχος του το εχουμε επισημανει πολλακις προεκλογικα
    ενα παραπανω τωρα που και τα καφε και τα περιπτερα τα περιπτερα τα εκμεταλευονται αιρετοι που συμμετεχουν στα συμβουλια και στα κοινοβουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι Δήμαρχε,μπράβο Δήμαρχε,μην ξεχάσεις να επιβάλεις πρόστιμο στον ιδιοκτήτη επί της Βελίκα Ρομά από την δεξιά πλευρά ανεβαίνοντας,ποιο πάνω από το φαρμακειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.