Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν πεζό 72 ετών, από το Τσοτύλι Κοζάνης, κάτοικο εν ζωή Γιαννιτσών, σημειώθηκε σήμερα περίπου στη 1.00 το μεσημέρι στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα μπροστά από τα φανάρια, στην διασταύρωση του δρόμου προς την Αξό.

Ειδικότερα, ο 72χρονος, στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο μπροστά από τους σηματοδότες χτυπήθηκε από φορτηγό  που οδηγούσε 29χρονος από την πλευρά της οδού Ταγματάρχου Ηλιοπούλου, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.  

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ενα ερωτημα στους αρμοδιους φορεις τροχαια κτλ επιτρεπεται να παιρνουν μεσα απο την πολη τετοια μεγαλα φορτηγα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα μεγάλα φορτηγά που μόνο όσοι είναι ικανοί τα οδηγούν μεταφέρουν τα τρόφιμα που τρως τα ρούχα που φοράς τα παπούτσια σου το καναπέ που ξαπλωνεις και τα χάπια που θα χρειαστείς με τις βλακείες που γράφεις

      Διαγραφή
    2. σιγα μην κάνουμε και άγαλμα στους φορτηγατζήδες ρε φίλε.Το τερματισες.Με τις βλακείες που γραφεις έξυπνε.

      Διαγραφή
  2. Αν πάρουν τον περιφερειακό του στρατοπέδου και έχουν κατεύθυνση προς ανατολικά, αργούν να βγούν λόγω κίνησης, για αυτό προτιμούν τα φανάρια στον Σκλαβενίτη. Οι κυκλικοί κόμβοι μπορούν να αποτελέσουν μια λύση. Μέχρι τότε απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους πεζοπόρους. Δυστυχώς η κουλτούρα μας είναι οδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.