Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη διακινητής αλλοδαπών σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς


Συνελήφθη προχθές (5 Απριλίου 2024) το απόγευμα σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να καθοδηγεί πεζός συνολικά 6 αλλοδαπούς, με σκοπό τη διευκόλυνση εισόδου τους στη χώρα και τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δύο Λιβανέζοι, δύο Σαουδάραβες και ένας Λίβυος υπήκοος είναι από χθές οι τυχεροί που διέβηκαν τον Ρουβίκωνα των ελληνικών συνόρων κάνοντας χρήση της GOLDEN VISA. Ο δε Σαουδάραβας υπήκοος (είναι υπήκοος βασιλείου, δεν είναι πολίτης) όντας ο δεκακισχιλιοστός εκλεκτός του προγράμματος έλαβε και το οφέλημα της ελληνοποίησης και των επτά συζύγων του, τις οποίες μπορεί να μεταχειρίζεται κατά το σαουδαραβικό πρότυπο καθώς είναι σαουδάραβας και όχι κανάς πλεμπαίος από την Σενεγάλη. Γενικώς άμα έχεις χρήμα σε αυτή τη χώρα είσαι βασιλιάς.
    Για τους καθεαυτού πολίτες της χώρας και ιδίως για τις γυναίκες, ισχύουν οι προβλέψεις της ελληνικής Αστυνομίας δηλαδή πάρτε το 100 και αναμείνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.