Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τριήμερο ελεύθερης ιππασίας - Βόλτα με τα άλογα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (βίντεο)



Τριήμερο ελεύθερης ιππασίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, καθώς διοργανώνεται και φέτος, η -15η στη σειρά-Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας. 
Η διοργάνωση των εκδηλώσεων από το Ιππικό Σύλλογο Γιαννιτσών ξεκίνησε χθες Παρασκευή 19 Απριλίου με την συγκέντρωση των αλόγων στον Πλατανότοπο στα Γιαννιτσά , συνεχίζεται σήμερα Σάββατο  και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 21 Απριλίου
Η περιοχή μας υποδέχθηκε και φέτος δεκάδες ιππείς, λάτρεις της ελεύθερης ιππασίας από ολόκληρη τη χώρα. Οι φίλοι της ιππασίας – και όχι μόνο- έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορες δραστηριότητες όπως π.χ. παιχνίδια αναβάτη - αλόγου και την βόλτα με τα άλογα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι προσφέροντας ένα μοναδικό και σπάνιο  θέαμα στους πολίτες.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το βράδυ με τον ετήσιο χορό του Συλλόγου και κορυφώνονται αύριο στις 10.30 το πρωί, με την μεγάλη πορεία 20 χιλιομέτρων, στους πρόποδες του Πάικου.
Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Όλοι οι ψωνισμένοι με τις ....κουράδες τους....
    Τί μας έδειξαν? Το κόμπλεξ τους???
    Βρώμησαν τα πάντα με θράσος και εμείς τους ανεχόμαστε.
    Τέτοιοι είμαστε και μετά θέλουμε πρόοδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρόνου θα έρθουμε στο σπίτι σου από έξω..

      Διαγραφή
  2. Έλεος πια με τα αρνητικά σχόλια όλοι.Ειδαμε κάτι όμορφο.Μπραβο στα παιδιά.Ζωα είναι και αυτά.Εσεις που βγάζετε τα άλλα λογής λογής ζώα μέχρι και δίποδα όλα τα ανεχεστε,με τη βρώμα και δυσωδία που βγάζουν από το στόμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.