Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκε ο νέος Διοικητής του ''Μποδοσάκειου'' Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας Γιάννης Κετικίδης



Ορκίστηκε σήμερα από τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και ανέλαβε καθήκοντα ως Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», ο συντοπίτης μας από την Αλμωπία, Γιάννης Κετικίδης. 

Σε σχετική ανάρτησή του ο Γιάννης Κετικίδης επισημαίνει:
"Ορκωμοσία και ανάληψη καθηκόντων ως Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» από τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Mpogiatzidis Panagiotis. 
Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.
Με προτεραιότητα στον ασθενή, τον πολίτη, τον άνθρωπο θα εργαστώ με απόλυτη προσήλωση στις δεσμεύσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας."



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αν έχεις προτεραιότητα τον πολίτη, τον άνθρωπο και τον ασθενή και μια στοιχειώδη προσήλωση στους στόχους ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας, θα γνώριζες ήδη ότι οι δεσμεύσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας όχι μόνο κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση αλλά καταστρατηγούν το Ε.Σ.Υ.
    Σταμάτα το δούλεμα, είσαι εκεί για να εκπληρώσεις την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων νοσοκομείων και εμείς πρέπει να ανεχθούμε την παπαρολογία σου και τα ανέξοδα λόγια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε φίλε μου7:38, συμφωνώ κι επαυξάνω...δηλαδή συμφωνεί με όσα λέει ο Άδωνις. Πληρώστε τα ραντεβού σας στα δημόσια νοσοκομεία, κάντε απογευματινά χειρουργεία χωρίς χειρυργούς διαθέσιμους κλπ. Άλλο ένα τέκνο του κομματικού σωλήνα...

      Διαγραφή
  2. Αν δεν το δούμε στο fb του κ. Κετικίδη δεν το πιστεύουμε. Fake news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.