Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας για την ψηφιακή κάρτα εργασίαςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα την ψηφιακή κάρτα εργασίας, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας και την ΕΣΕΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας στις 1 Απριλίου και είχε ως ομιλητές την επιστημονική ομάδα της ΕpsilonNet.

Το γεγονός συγκέντρωσε πολύ κόσμο, ενημερώνοντας όχι μόνο τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας αλλά και επαγγελματίες από ολόκληρο το Νομό. Η ενημερωτική εκδήλωση εστίασε στα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή κάρτα εργασίας, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να απευθύνουν ερωτήσεις στους ειδικούς του τομέα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές για την επιτυχή πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης ενημέρωσης.

Πληροφορίες και βίντεο από την ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

-- Νέο ΔΩΡΕΑΝ Webinar για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας! - e-forologia - Φορολογική, Λογιστική και Εργατική Ενημέρωση -- ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Συλλόγου ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.esedessas.gr .

Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας
Τηλέφωνο: 6989655505
Email: empsyledessas@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.esedessas.gr

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος   Η Γεν. Γραμματέας
Α. Μποζίνης             Ε. Γάντζιου
      
    

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο στον εμπορικό σύλλογο . ο μόνος σύλλογος που ασχολείται με σοβαρά πράματα . ολοι οι άλλοι τσίπουρα και χορούς . δεν πάμε μπροστά με τέτοια δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.