Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η γιορτή ποδοσφαίρου στην Έδεσσα (βίντεο)



Την Δευτέρα 1 Απρ 2024 το απόγευμα στην γεμάτη αίθουσα της ΠΕ Πελλας  πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση του  βιβλίου  ''Γύρω από μία μπάλα'', του Στράτου Βiληγγένη 
Παρόντες βραβεύτηκαν αρκετοί Βετεράνοι ποδοσφαιριστές από όλο τον Ν. Πέλλας και όλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου  ανάμεσά τους βλεβαιια  και οι 6  Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Έδεσσαικού ο Χρήστος Βαβουλίδης , ο Νικηφόρος Χατζηπαναγιωτίδης  ο Νάκης Ιορδανίδης  ο Τούσιας Αθανάσιος ο Νίκος Τότσας και ο Βασιελιάδης Ηρακλής.. 
Ήταν πράγματι συγκινητικές  οι στιγμές  παίχτηκε το βίντεο με τον Αρχηγό της ομάδος  με ηχητικό ντοκουμέντο  του Φόρη Γεντζή και ο κ. Βαβουλίδης αναφέρθηκε στους Βετεράνους του Εδεσσαικού που δυστυχώς έχουν φύγει από την ζωή .
Στη συνέχεια από τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή  βραβεύτηκε ο 93χρονος   Γιώργος Χασιώτης (γεν. 1935)  βετεράνος  Ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ την δεκαετία του 1950 και του 1960 και αγωνίζονταν στην θέση του αμυντικού. 
Η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Έδεσσας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» 
Παρουσιάσθηκε η 50χρονη ιστορία του ποδοσφαίρου του Ν. Πέλλας 1950-2000».
Την εκδήλωση στήριξε και η Ε.Π.Σ. Πέλλας, και την πλαισίωσαν 
επώνυμοι καλεσμένοι από τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του ποδοσφαίρου του Ν. Πέλλας.

Κώστας Δάμος - ΕΔΕΣΣΑ 24 ΩΡΕΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.