Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, εξελέγη στο ΔΣ του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος!Το Σάββατο 13 Απριλίου, διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος!

Ο ΣΔΙΠΕ είναι ο μοναδικός πανελλαδικά φορέας ΟΤΑ, εκπροσωπώντας 59 δήμους - μέλη.

Η θερμαλιστική εταιρία που εξελίχθηκε  σε αναπτυξιακή, έχει σαν στόχο την παροχή τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης, καθώς και την μεγαλύτερη πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις, μέσω ευρωπαϊκών- και όχι μόνο-προγραμμάτων.

Να σημειωθεί, πως ο σύνδεσμος αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού φορέα ιστορικών λουτροπόλεων.

Στις εκλογικές διαδικασίες ,ο δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατάφερε να εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο, γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα φέρνει την λουτρόπολη πιο κοντά στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος αναφέρει σχετικά για την εκλογή του:
Εκλογικές διαδικασίες του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος και εκλογή μου στο ΔΣ του Συνδέσμου. 
Με σταθερά βήματα και σοβαρή στάση, προχωράμε στο μέλλον, με στόχο να φτιάξουμε έναν καλύτερο Δήμο... Έναν Δήμο που μας αξίζει...


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.