Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣ Ακαδημίας Άθλησης Έδεσσας: Ενημέρωση από Αστυνομικούς για τις επισφαλείς διαδικτυακές συμπεριφορές και το bullying.Την Τετάρτη 10/04/24 μετά από αίτημα του συλλόγου, μας επισκέφθηκε κλιμάκιο του τμήματος ασφάλειας Έδεσσας αποτελούμενο από τον υποδιοικητή Α/Β' Παπαδάκη Δημήτριο και την αξιωματικό Υ/Α' Γεωργουλοπούλου Ευγενία, για να ενημερώσει τους εφήβους αθλητές σχετικά με τις επισφαλείς διαδικτυακές συμπεριφορές και το bullying. 
Αναλύθηκαν οι πιθανοί κίνδυνοι κατά την χρήση του διαδικτύου, οι παρενοχλητικές συμπεριφορές και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν. Στο τέλος τέθηκαν ερωτήσεις από τους αθλητές που απαντήθηκαν από τους ειδικούς. 
Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς, τους αθλητές και τους γονείς για την συμμετοχή τους. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται κανέναν! Μιλήστε με κάποιον ενήλικα.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.