Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eυχαριστήριο 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ»


Αξιότιμες κυρίες δωρήτριες του προπλάσματος,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ» σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για τη γενναιόδωρη προσφορά ενός (1) Εκπαιδευτικού Προπλάσματος BLS/AED Ενήλικα Laerdal Little Anne QCPR που κάνατε στο σχολείο μας.

Το σχολείο μας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της εποχής, συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Kids Save Lives "Τα παιδιά σώζουν ζωές".

Αποτελούμε ένα από τα πρώτα δημόσια Δημοτικά σχολεία της ελληνικής επικράτειας που στηρίξαμε τον συγκεκριμένο θεσμό (του Kids Save Lives "Τα παιδιά σώζουν ζωές").

Επιθυμία-στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές/τριες του σχολείου μας, στις δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με απώτερο στόχο μια όσο το δυνατόν πιο ασφαλή σχολική κοινότητα. Η καλλιέργεια δεξιοτήτων Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης θεωρείται αδιαμφισβήτητα απαραίτητη ώστε ακόμα και τα μικρά παιδιά να μπορούν να σώσουν μια ζωή, καθώς όπως γνωρίζουμε δεν είναι λίγα τα περιστατικά καρδιακής ανακοπής που συμβαίνουν ακόμα και στα σχολεία. Πρόκειται για δεξιότητες ζωής οι οποίες δεν δύνανται να διδαχθούν χωρίς την χρήση ειδικού εκπαιδευτικού προπλάσματος.

Σας εκφράζουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ευαισθησία σας σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού και την αγάπη σας για τα παιδιά.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

ΥΓ Επιθυμία των δωρητών ήταν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ο Διευθυντής
Κωνσταντίνος Αλβανός
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.