Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετέχει στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece, ο Δήμος Πέλλας



Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη μεγάλη δράσης της Κυριακής 14 Απριλίου και η συμμετοχή είναι εντυπωσιακή με 800 συμμετοχές φορέων και 450 σημεία δράσεων σε όλη την Ελλάδα!
Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση. 
Το Let's do it Greece είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.
Τη σκυτάλη της πανελλήνιας εκστρατείας έχουν ήδη πάρει τα σχολεία με την Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece και τους μαθητές του δήμου Πέλλας να γίνονται παράδειγμα μέσα από τις ευφάνταστες δράσεις τους.
Ο Δήμος Πέλλας συμπορεύεται με την δράση αυτή. Πολιτιστικοί, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί και εθελοντικοί σύλλογοι του Δήμου μας αναλαμβάνουν δράση την Κυριακή 14 Απριλίου το πρωί, με σκοπό να καθαρίσουν ταυτόχρονα 10 αθλητικούς και χώρους πρασίνου του δήμου:
-Λόφος- (έξοδος πόλης προς Γουμένισσα) - (Κυνηγετικός Σύλλογος Φασιανός)
-Πηγές Αραβησσού- (Πολιτιστικός Σύλλογος Αραβησσού Παύλος Μέλας )
-Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας- (Π.Λ.Ο. Πέλλας Ανατολική Ρωμυλία & Μ.Π.Ο.Π Αρχαία Πέλλα)
-Πλατεία Νέας Πέλλας- (Εθελοντές  Νέας Πέλλας)
-Ελευθεροχώρι - (ΦΟΟΓ Γιαννιτσών)
-Λουδίας- (Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών)
-Πλατανότοπος Γιαννιτσών- (Εθελοντική ομάδα δράσης Γιαννιτσών)
-Πλατεία Domus Κρύα Βρύση- (Εθελοντική Ομάδα Κρύας Βρύσης)
-Ιππικός Όμιλος Γιαννιτσών- (Δομή ΙΑΣΙΣ)
-Κέντρο Καρυώτισσας- (Εθελοντές Τοπικής Κοινότητας)
-Παλιός Μυλότοπος- είσοδοι της Τοπικής κοινότητας- (Σύλλογος Γυναικών Τοπικής Κοινότητας)
"ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ"!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τώρα με τους νέους ειδικούς συμβούλους έμμισθους και αμισθους θα πάει τραίνο ο δήμος Πέλλας. Το τραίνο των Τεμπών το θυμάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μοιράζει τουλούμπες και γλυκά το πρωί από γραφείο σε γραφείο και να τραβά καμία φωτογραφία καλός είναι. Μην είστε και πλεονέκτες μερικοί. Τι να κάνει ο άνθρωπος σπαθιά να καταπιεί???? Κάπως πρέπει να δικαιολογήσει το παχυλό μισθό του. Τώρα για τους άλλους αγνοείται η τύχη τους, λογικά κρυμμένοι μέσα σε κάνα γραφείο θα είναι να μη τους βλέπει και ο ήλιος και χαλάσει το δερματάκι.

      Διαγραφή
    2. Προς 6:29. Ουδεμία σχέση έχω εγώ και ο συνεργάτης μου με τον εν λόγω κύριο. Και θα παρακαλούσα να είστε πιο προσεκτικός στα σχόλιά σας, αν και εφόσον αναφερθείτε ξανά σε εμάς. Εμείς τουλάχιστον αποδομούμε τη σαπίλα της Gotham City. Στα σχέδιά μας είναι να έρθουμε και στη πόλη σας, την Άφθαρτη city (!)(σ.σ. Γιαννιτσά) για να καταπολεμήσουμε την έλλειψη γνώσης και κατάρτισης τέτοιων ανθρώπων.

      Διαγραφή
  2. Αυτός που κερνούσε τουλουμπες σε κάθε σχόλιο που δεν του άρεσε που είναι ρε παιδιά;Ζαχαροπλάστης έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα του τράβηξε το αυτάκι κανείς από το γραφείο του Δημάρχου αγαπητέ 8:58, γιατί φαίνεται ότι τους προκαλούσε αύξηση ζαχάρου στο αίμα με τα σχόλιά του και τρέξανε να τον μαζέψουν μην τους κάψει παραπάνω!!! :D :D :D

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.