Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Oι Δήμαρχοι Πέλλας, Έδεσσας και Αλμωπίας στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας



Στο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών βρέθηκαν οι δήμαρχοι Πέλλας (Στάθης Φουντουκίδης), Έδεσσας (Γιάννης Τσεπκεντζής) και Αλμωπίας (Νίκος Παρούτογλου), για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και Άρη Νησίου. 
Ο Δήμαρχος Έδεσσας  σε ανάρτησή του αναφέρει σχετικά:
''Τελικός κυπέλλου Ε.Π.Σ Πέλλας σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα!
Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την επιτυχία του!
Ευχαριστούμε τον Άρη Νησίου για την ευκαιρία που μας δίνει τα τελευταία χρόνια να τον απολαμβάνουμε σε υψηλό επίπεδο προσφέροντας μας συγκινήσεις!
Άξιοι παίκτες, προπονητής και πρόεδρος, απαρτίζουν έναν υγιή οργανισμό που αφήνει πολλές ελπίδες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και ανώτερες προσδοκίες!
Ευχαριστούμε το δήμαρχο Πέλλας Stathis Fountoukidis  για τη ζεστή φιλοξενία και τον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο Αστέριος Αντωνίου  για την ευγενική του πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση!''







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μέχρι χθές δεν ήξεραν που βρίσκονται τα γήπεδα και τώρα πόνεσε το δόντι τους. Το ίδιο ισχύει και για τους βουλευτές (με εξαίρεση τον κ. παπαγα-Λακη). Ευτυχώς γιατί είδαν διά ζώσης οτι η μπάλα είναι στρογγυλή και το ταρτάν κόκκινο. Τώρα δηλαδή μπορεί να δούμε υποψήφια πρόεδρο στην ΕΠΣ την κόρη του Αντωνίου 'η τον αχυρανθρωπο λογιστή του απο τους Γαλατάδες; Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας στις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας γιατί απο τους εν ενεργεία δεν θα εκλεγεί ούτε ο 🐕 τους. Το αντίπαλο ψηφοδέλτιο ειναι έτοιμο, ισχυρό και αχαστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει η εδεσσα δημαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδε ο δήμαρχος Έδεσσας πως είναι ένα γήπεδο . Ελπίζουμε να ασχοληθεί και με της πόλης του εκτός από τα τσίπουρα και τα ουισκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νέος Δήμαρχος Εδεσσας καλό θα ήταν να αφήσει τις κοινωνικές εκδηλώσεις και να πιάσει δουλειά!Οι πολίτες θέλουν να γίνει η πρωτεύουσα του Νόμου μια πράσινη πόλη και όχι μια λαμαρινουπολη όπως την παράδωσε η προηγούμενη διοίκηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ πόνεσε η Εκλογή του νέου Δήμαρχου έδεσσας σε κάποιους.Το κακό ειναι ότι θα τον έχουμε 2-3 τετραετίες.Δεν είναι πολύ περνάει παιδιά.
    ΥΓ. έχει ξύδι στα μπακάλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.