Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

OPEN MALL Γιαννιτσών: Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και αλλαγή κατεύθυνσης σε οδούς της πόληςΗ ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου  των Γιαννιτσών (open mall) αναφέρεται στην τροποποίηση της υφιστάμενης σημερινής κατάστασης, η οποία έχει δημιουργηθεί, έχει εξελιχθεί μέχρι τη σημερινή εικόνα και, ενδεχομένως, έχει απαξιωθεί ή έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. 
Με την ανάπλαση επιδιώκεται η βιώσιμη αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και η διαμόρφωση κανόνων λειτουργίας και χρήσης του χώρου, ώστε αυτός ν' αποτελέσει εργαλείο βελτίωσης των παρεχόμενων από τους επαγγελματίες υπηρεσιών και βάθρο ανάδειξης του χαρακτήρα και του δυναμισμού της περιοχής.

Δρόμοι στους οποίους αλλάζει η κυκλοφοριακή κατεύθυνση:
1. Οδός Μαδύτου (Απ. Λουκά) από το ύψος της οδού Μπάφρας έως την οδό Δ. Στάμκου κλείνει για το διάστημα που θα εκτελούνται οι εργασίες.
2. Οδός Δημ. Στάμκου έως σήμερα κατεύθυνση κυκλοφορίας 
Από οδός  Απόστολου Λουκά προς οδός ΠΙ.Κ.Π.Α. 
Προτεινόμενη λύση:
Από οδός Π.Ι.Κ.Π.Α. προς οδό Αποστόλου Λουκά.
3. Οδός Μπάφρας έως σήμερα κατεύθυνση κυκλοφορίας
Από οδός Δραμοπροσφύγων προς οδός Μαδύτου. 
Προτεινόμενη λύση:
Από  οδός  Δραμοπροσφύγων έως οδός Μαδύτου να γίνει διπλής κατεύθυνσης. 

Η όχληση θα είναι προσωρινή και ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να μην παρκάρουν τα οχήματα τους από Δευτέρα 8 Απριλίου έως το πέρας των εργασιών.

Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.