Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Πέλλας με επαγγελματίες και τον εργολάβο του έργου Open MallΆκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας Ευστάθιου Φουντουκίδη, του προέδρου και μελών του Eμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, του Σωματείου Ταξί Γιαννιτσών "Άγιος Χριστόφορος" και του εργολάβου του έργου Open Mall που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Γιαννιτσά. Επρόκειτο για μια σημαντική πρωτοβουλία για την επίλυση προβλημάτων και την επιτάχυνση των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου. 

Ειδικότερα, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν όχι μόνο στην πρόοδο του έργου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτό επηρεάζει την τοπική αγορά και την κοινότητα γενικότερα. Από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου τέθηκε ως προτεραιότητα το χρονοδιάγραμμα του έργου, ενώ εκφράστηκε παράλληλα ο προβληματισμός του εμπορικού κόσμου για την ταχύτητα της προόδου του. Επίσης, προτάθηκαν λύσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων και της ασφάλειας στην περιοχή καθώς και τη διαχείριση προβλημάτων όπως ο φωτισμός και οι προσωρινές αλλαγές στην κυκλοφοριακή κατεύθυνση οδών.

Ο Δήμαρχος Πέλλας ανταποκρίθηκε θετικά σε πολλές από τις προτάσεις του συλλόγου, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας με την τοπική επιχειρηματική και επαγγελματική κοινότητα για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Από την πλευρά του, ο εργολάβος παρείχε αναλυτικές εξηγήσεις σχετικά με την πρόοδο των εργασιών και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις. Αναφέρθηκε επίσης σε συγκεκριμένα θέματα ασφάλειας που απαιτούν προσοχή καθώς και  σε προβλήματα που προκαλεί η αναμονή λόγω των εργασιών που γίνονται για το φυσικό αέριο μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών.

Συμπερασματικά το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό και το αποτέλεσμα εποικοδομητικό, με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν τη δέσμευσή τους για την επίτευξη των κοινών στόχων και την ολοκλήρωση του έργου εντός των προβλεπομένων χρονικών πλαισίων.

Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩς ΤΑ ΕΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ OPEN.
  ΤΗΝ ............ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.