Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο (ανακαινισμένο) Πνευματικό Κέντρο Κρ. Βρύσης υπό την αιγίδα του Δήμου ΠέλλαςΜε την παρουσία του Δημάρχου Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Κρύας Βρύσης, φιλοξενώντας στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσά του, το 1ο Διήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η δημοτική χορωδία της Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας. Η χορωδία αυτή αριθμεί περίπου 30 μέλη και αποτελεί σημαντικό μέρος της πολιτιστικής ζωής της περιοχής.
Το κοινό της Κρύας Βρύσης, καθώς και ο Δήμαρχος, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νέο χώρο, καθώς πλέον δίνεται μια νέα πολιτιστική ώθηση στην περιοχή, με στόχο την φιλοξενία και άλλων εκδηλώσεων που θα συμβάλλουν στην γενικότερη πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. 

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη συμμετοχή των ακόλουθων χορωδιών:
1. Η Φωνή των Μακεδόνων (Θεσσαλονίκη)
2. Χορωδία Αγίου Πέτρου (Κιλκίς και Αμπελειών Πέλλας)
3. Χορωδία Δήμου Νεμέας Κορίνθου
4. Λαϊκή Χορωδία Καλλιθέας Αθήνας
5. Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού Καστοριάς
6. Δημοτική Χορωδία Κρύας Βρύσης
7. Μικτή Χορωδία Ηράκλειας Σερρών
8. Χορωδία Ενηλίκων ΛΥΔΙΟΣ/ Χορωδία Συλλόγου Τυφλών Β. Ελλάδος Λουδοβίκος Μπράϊλ
9. Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Χαλάστρας Θεσσαλονίκης
10. Παραδοσιακή Χορωδία Νεάπολης Κοζάνης
11. Δημοτική Χορωδία Κρύας Βρύσης

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή, ενισχύοντας τον ρόλο του Πνευματικού Κέντρου Κρύας Βρύσης ως κέντρο  δραστηριοτήτων και δημιουργικής έκφρασης.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.