Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 2ου ΓΕΛ Έδεσσας


Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας Πούτης Ιωάννης, η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Παπαδοπούλου Μαρία και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του σχολείου μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας (Οργανική Μονάδα Έδεσσας) και ιδιαίτερα τον κύριο Μπαδινάκη Ιωάννη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Πέλλας, για την απόφασή τους να διαθέσουν στη δανειστική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας μεγάλο αριθμό βιβλίων που φυλάσσονταν σε χώρο του νοσοκομείου.

Επιδιώκοντας να ενισχύσουμε τη φιλαναγνωσία των μαθητών μας και την ανάπτυξη της φαντασίας και δημιουργικότητάς τους θεωρούμε ότι ενέργειες όπως αυτή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας αποτελούν σημαντικό βήμα για την προσέλκυση των παιδιών μας στον ανακαινισμένο χώρο της βιβλιοθήκης μας και τη μύησή τους στον ονειρικό κόσμο των βιβλίων. Ευχόμαστε η ενέργεια αυτή να βρει περισσότερους μιμητές!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.