18.5.24

Η Δήμαρχος Σκύδρας υποδέχθηκε τον νέο Διοικητή της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Αθανάσιο Κοντό


Τον νέο Διοικητή της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Αθανάσιο Κοντό υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με αιρετούς συνεργάτες της.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο που τίμησε με την επίσκεψή του το Δήμο και ταυτόχρονα τον συνεχάρη για την προαγωγή του και την ανάληψη της διοίκησης της Μεραρχίας μας.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα ανθρωπογεωγραφικά χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα, τις δράσεις και τις προοπτικές του Δήμου Σκύδρας δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες και στα προβλήματα του αγροτικού τομέα, ο οποίος αποτελεί τη βάση ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας και συμβάλλει στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας.

Τόνισε ότι ο Δήμος Σκύδρας βρίσκεται σε κομβική θέση κι αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αφού εδώ χτυπά η καρδιά της αγροτοβιομηχανίας και της επιχειρηματικότητας με τις πολλές και δυναμικές βιομηχανίες, τους συνεταιρισμούς, το Τελωνείο και το Χημείο του κράτους.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία που είχε μ΄όλους τους προηγούμενους Διοικητές και στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος: Στρατόπεδα, Λ.Α.Φ.Σ. Ακολούθησε συζήτηση.

Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή και την ενημέρωση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία, δύναμη και συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Σκύδρας με τη 2 Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.