Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία οι αγώνες Πινγκ Πονγκ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών



Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Πινγκ Πονγκ που διοργανώνει το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών "ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ", με την φετινή διοργάνωση να τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας. 

Έντεκα Δημοτικά Σχολεία (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο Ν. Μυλοτόπου και Μελισσίου) έδωσαν το παρόν τους με 75 και πλέον μαθητές να αγωνίζονται με έντονα τα  χαρακτηριστικά ενθουσιασμού και χαράς στα πρόσωπά τους. 

Τους αγώνες χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Θέμης Μάγγος, ο οποίος αποκάλυψε στα παιδιά ότι το Πινγκ Πονγκ είναι το αγαπημένο του άθλημα, αφού είναι και ιδρυτής αντίστοιχου σωματείου, τονίζοντας ότι "είναι ένα όμορφο άθλημα που διεξάγεται σε κλειστούς χώρους και προσφέρει πνευματική και σωματική άθληση". 

Οι αγώνες αυτοί αναδεικνύουν το "Ευ αγωνίζεσθαι" κυρίως και όχι τον ανταγωνισμό και τον πρωταθλητισμό. Μάλιστα, σε κάποιο διάλειμμα των αγώνων, ο Αντιδήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει έναν αγώνα με αντίπαλο τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Αλβανό.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μεγάλη υπόθεση να έχεις ορεξάτο Διευθυντή στο Σχολείο σου.Με διάθεση για πρόοδο και όχι μόνο πειθαρχία.
    Για νέες παραστάσεις και όχι μόνο στρατιωτικές παρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.