Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Καρασμάνη με τον ΓΓ Υπουργείου Παιδείας για την ίδρυση ΚΕΕΚ στην Έδεσσα



Με αντικείμενο την ίδρυση Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – γνωστό ως ¨CAMPUS¨ - στην Έδεσσα, ο Γιώργος Καρασμάνης είχε τη Δευτέρα συνάντηση με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γ. Βούτσινο.

Ο πρώην Υπουργός ανέπτυξε στον Γ.Γ. τα επιχειρήματα που συνηγορούν στην ίδρυση του Κέντρου και συγκεκριμένα ότι: Η Έδεσσα ως πρωτεύουσα του Νομού, διαθέτει όλες τις αναγκαίες κτιριακές υποδομές που τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά, καθώς και τον απαραίτητο εργαστηριακό εξοπλισμό ο οποίος επίσης αναβαθμίστηκε πρόσφατα.

Με δυο λόγια, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και όλα τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο για την ίδρυση αυτών των Κέντρων.

Από πλευράς του ο κ. Βούτσινος, ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι οι σχετικές διαδικασίες είναι στην αρχή, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει η ¨χαρτογράφηση¨ σε όλη τη Χώρα και θα ακολουθήσει, όπως είπε, η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και των αιτημάτων, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην Υπουργός, είχε συνάντηση - ενημέρωση, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Ευάγγελο Ι. Τρυψιάνη, ο οποίος του παρέδωσε και υπόμνημα για το ίδιο θέμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. εκεί στο δήμο κοιμούνται ορθοί; ξυπνάτε η περίοδος χάριτος πέρασε δουλέψτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβαζεις την ανακοινωση ρε αστειε πριν ξαναρχισεις τη κασετα;

      Διαγραφή
  2. Και ο υπουργός απάντησε πως οι διαδικασίες είναι στην αρχή της χαρτογράφησης στη χώρα. Ποιό το νόημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.