Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Θεσσαλονίκης – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ



Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ πανηγύρισε μαζί με περίπου 50 χιλιάδες οπαδούς του την κατάκτηση της Super League στην Τούμπα, μετά την ιστορική του νίκη 2-1 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και η νύχτα έγινε μέρα στην Θεσσαλονίκη. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τιμή σας Αρειανοί που είδατε τον πρωταθλητή να ανακηρύσσεται στο γήπεδο σας.θα χετε να το λέτε ήμουν και γω στις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ μιΑς και δεν πρόκειται να πάρετε τον τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουν βγει στο ίντερνετ και πουλάνε συλλεκτικά μπλουζάκια καπελάκια κτλπ που γράφουν... ''είδα και εγώ πρωτάθλημα στο βικελιδης"

      Διαγραφή
  2. Άντε και το Σάββατο να συνεχίσει το σερί 53,54,55 κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένοντας να κοπάσει ο ενθουσιασμός και τα δικαιολογημένα πανηγύρια για την άξια κατάκτηση του τίτλου από τον Δικέφαλο του Βορρά επανέρχομαι θέλοντας να αποτυπώσω τους λόγους για αυτή την επιτυχία του ΠΑΟΚ. Άλλωστε σε παλαιότερο σχόλιο μου έδωσα δεδομένα και προγνωστικά. Στα πρώτα από αυτά επαληθεύτηκα στο έπακρο. Στο δεύτερο υπήρξε επιτυχία για τους εγκρατεις που με έξυπνο cash out στο σκορ 1-2 (γιατί η αρχική μου πρόβλεψη ήταν 1-3) πλήρωνε τετραπλάσια τιμή ποσού πονταρίσματος στο 76'. Στον αγώνα τώρα όλοι είδαμε οτι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλά δουλεμενη ομάδα, με καλό αλλά όχι πανάκριβο ρόστερ, με ψυχολογία και αντανακλαστικά στα ύψη, με εγκράτεια, υπομονή και πειθαρχία. Απο την άλλη είδαμε τον ΑΡΗ, μια καθαρά ερασιτεχνική ομαδουλα, με πεπαλαιωμένη νοοτροπία, με καθαρά εκδουλευτικους στόχους, με προπονητή σε εντεταλμένη υπηρεσία και έναν πρόεδρο μπαλαντέρ που όλοι γνωρίζουμε το ποιόν του. Θα καταθέσω επίσης κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν γιατί δεν έζησαν την λέξη "αποδυτήρια", "ντέρμπι" , "πρωτάθλημα". Μέσα σε αυτά του πρωταθλητή πλέον ΠΑΟΚ η εικόνα της Παναγίας δεν έλειψε ούτε μια αγωνιστική κατά την διάρκεια της κούρσας για τον τίτλο. Σε περίοδο που το ποδόσφαιρο άρχισε πλέον να μήν εχει αξιακο σύστημα για πολλούς παρά μόνο δόξα, χρήμα, επιτυχίες συνεχίζω να πιστεύω ότι ειναι ο βασιλιάς των σπορ. Οπότε πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό και κύπελλο στο Απ. Νικολαιδης γιατί παρά τα προβλήματα ο ΠΑΟ ειναι πιο σοβαρός, πιο ποιοτικός και όχι υπόδουλο μαγαζάκι... (ΗΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωωωω παοκαραααα.ρεεε και μέσα στο Χαρίλαου.. ουουου.χα χα χαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.