Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους μεταγραφικούς σχεδιασμούς του ΠΑΟΚ ο Αντώνης Τσιφτσής από τη Νέα Πέλλα;



Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους πανηγυρισμούς, ο ΠΑΟΚ προχωρά με αργά (όμως και σταθερά) βήματα σε μεταγραφικό περιβάλλον, καθώς οι υπεύθυνοί του σχεδιάζουν την διαμόρφωση του νέου ρόστερ.
Η βασική προϋπόθεση που έχει ζητήσει ο προπονητής από την διοίκηση είναι να διατηρηθεί το γκρουπ, σε γενικές γραμμές, αναλλοίωτο.
Παράλληλα, σε πρώτη φάση, όπως αναφέρει το metrosport.gr, γίνεται μία στόχευση σε Έλληνες παίκτες, νεαρούς κατά κύριο λόγο. 23 και 24 ετών. Το φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα η προσθήκη Ελλήνων που έχουν εντοπιστεί, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς.
Θυμίζουμε πως και στο ρόστερ που θα δηλώσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA, στην λίστα Α, πρέπει να δηλώσει έως και οκτώ γηγενείς. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ειδικά στην Ευρώπη, στα τελευταία παιχνίδια είχε δηλώσει έξι γηγενείς στην Λίστα Α. Εκεί πρέπει να προστεθούν και άλλοι. Ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει την περίπτωση του 24χρονου Κωνσταντίνου Θυμιάνη από τον Πανσερραϊκό, αλλά φαίνεται ότι και η ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ, είναι απαραίτητη. 
Έτσι λοιπόν, στο προσκήνιο όμως επανέρχεται η περίπτωση του 24χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή από τη Νέα Πέλλα, που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Ο συντοπίτης μας γκολκίπερ, που να σημειωθεί ότι τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα είχε κάνει στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και πριν από ένα χρόνο. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.