Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου


Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δεν υπάρχει ισοδυναμία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Την ίδια ώρα, ο αμερικανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Axios μετέδωσε ότι ο διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA Oυίλιαμς Μπερνς θα ταξιδέψει σύντομα στην Ευρώπη για να έχει συνάντηση με τον διευθυντή της Μοσάντ Νταβίντ Μπαρνέα σε μια προσπάθεια να επαναληφθούν οι συνομιλίες για τους ομήρους στη Γάζα. Ο ιστότοπος επικαλείται Αμερικανούς και Ισραηλινούς αξιωματούχους.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. KΑΙ ΓΙΑΤΊ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΆΛΛΟΥΣ ΕΚΕΊ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά ρε παιδιά τα ΔΠΔ είναι για τις Αφρικάνοι. Αμα ήταν έτσι, να δικαστούν ερήμην οι Κολόμποι, οι Πιζάρο και Κορτές και τα τσιράκια τους που εξαφάνισαν το 80% του ιθαγενούς πληθυσμού της ηπείρου, που μετά την ανακάλυψη την ονομάστηκε Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.