Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην ''Πολιτιστική Ελληνική Εβδομάδα'' του δήμου Κορυτσάς η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών



Στην Πολιτιστική Ελληνική Εβδομάδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαϊου, στον Δήμο Κορυτσάς, στην Αλβανία, συμμετείχε η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών μετά από σχετική πρόσκληση στο δήμο Πέλλας από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην γειτονική χώρα. 
Την χορωδία συνόδευαν και απηύθυναν χαιρετισμό στην εκδήλωση, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού & Τουρισμού του δήμου Πέλλας Ευφροσύνη Μερεμητσάκη και Γιαννιτσών Εύη Θεοδωρίδου, οι οποίες επισημαίνουν σχετικά: 
"Με αφορμή την Πολιτιστική Ελληνική Εβδομάδα στην Αλβανία ο Δήμος Πέλλας δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση συμμετοχής από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία και συγκεκριμένα από τον Δήμο Κορυτσάς και τον Γενικό Πρόξενο κύριο Νικόλαο Γιωτόπουλο. 
Έχοντας κατά νου πως η μουσική θα αποτελεί πάντα το μέσο διασύνδεσης των ανθρώπων και των λαών, η παρουσία μας ήταν δεδομένη σε μια προσπάθεια να προαχθεί ο πολιτισμός.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών που εκπροσώπησε επάξια το Δήμο μας παρουσιάζοντας ένα αρμονικό μουσικό σύνολο.
Εκπροσωπώντας το Δήμο μας αφεθήκαμε στις υπέροχες μελωδίες και αφήσαμε τη μουσική να μας «ταξιδέψει». 
Είμαστε ευγνώμονες για την πρόσκληση, την άψογη φιλοξενία και την συνεργασία καθώς και για την διεξαγωγή μιας τόσο αξιόλογης διαπολιτισμικής εκδήλωσης. 
«Η μουσική ενώνει»!!!"





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.