Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση - απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου στον Γιάννη Μυλόπουλο


Ο κ. Μυλόπουλος, μη σεβόμενος ούτε τις Άγιες αυτές Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος, διοχέτευσε το περιεχόμενο της ερώτησής του, ταυτόχρονα με την κατάθεσή του στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πριν λάβω επισήμως γνώση. Προχωρώ, όμως, στην ουσία της υπόθεσης.

Τον Νοέμβριο του 2023 η σχολική κοινότητα ενός από τα ιστορικότερα σχολεία της πόλεως των Σερρών, του 3ου Γυμνασίου, υπέβαλε αίτημα για την στήριξη μιας εκδήλωσης, με περιεχόμενο και καλεσμένη που οι ίδιοι οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου επέλεξαν. Πιστεύοντας ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οφείλει να στηρίζει τον πολιτισμό και την εκπαίδευση με όποιον τρόπο δύναται, παραχώρησα, εντελώς δωρεάν φυσικά, την αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» του Διοικητηρίου, όπου και έλαβε χώρα η ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της κας Φλέσσα με θέμα, ερωτήσεις, που μαθήτριες του σχολείου της υπέβαλαν, αλλά και εργασίες που οι ίδιες μαθήτριες εκπόνησαν. Στην παρουσίαση μετείχαν, εκτός των άλλων, και γονείς μαθητών και καθηγητές του σχολείου. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα δύο ημέρες αργότερα, στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, και στην οποία μετείχε διαδικτυακά και ο καθηγητής κ. Μπαμπινιώτης, με θέμα την ελληνική γλώσσα, δεν ήμουν καν παρών.

Καλό θα είναι ο κ. Μυλόπουλος και η παράταξή του να μεριμνούν να ενημερώνονται πληρέστερα, διότι, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, και στην συγκεκριμένη, αποδείχθηκε «άνθρακες ο θησαυρός».

Όσον αφορά, δε, τα υπονοούμενα και τις ευθείες δηλώσεις περί κατασπατάλησης ή διασπάθισης δημοσίου χρήματος, απαιτώ την άμεση ανάκλησή τους. Και τούτο, διότι σε καμία δαπάνη δεν προέβη η Περιφέρεια για τα όσα καταγγέλλει.

Τέλος, καλώ τον κ. Μυλόπουλο και τα μέλη της παράταξής του να είναι πιο φειδωλά στις κατηγορίες τους περί μη πρόσκλησής τους, διότι, όταν προσκαλούνται στις θεσμικές τους υποχρεώσεις, όπως είναι η σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στις 29-04-2024, επιλέγουν την απουσία, σε αντίθεση με τις λοιπές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. ΑΛΙΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑ ΦΛΕΣΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. έτσι κι αλλιώς ο νομός Σερρών είναι ακαδημία στελεχών της ΝΔ. Ο πιο μετροπαθής θεωρείται αριστερός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα μας πει ο Χαζόπουλος, τους μουσαμάδες για το μετρό Θεσσαλονίκης ,ποιός τους πλήρωσε και με τίνος λεφτά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.