Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ναούς της Έδεσσας και των κοινοτήτων της κατά τη Μ. Εβδομάδα ο Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής (φωτο)



Σε ναούς ενοριών της Έδεσσας και ναούς των κοινοτήτων του Δήμου παρακολούθησε τις Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας ο Δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής. 

Από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και σήμερα Μ. Παρασκευή, ο κ. Τσεπκεντζής, συνοδευόμενος από συνεργάτες του αντιδημάρχους, δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους και κοινοτάρχες, μετέβη σε ιερούς ναούς και εκκλησιάστηκε, ενώ συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους, ευχόμενος σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση.

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 7 μ.μ., ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Εδεσσα (Παλαιά Μητρόπολη), όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Ιωήλ χοροστάτησε στην Ακολουθία των Παθών του Κυρίου.

Το πρωί της Μ. Παρασκευής ο Δήμαρχος Έδεσσας παραβρέθηκε με συνεργάτες του  στην Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως και του Επιταφίου Θρήνου στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Άρνισσα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.