Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκάδες μαθητές έπαθαν τροφική δηλητηρίαση στην Λαμία – Στον εισαγγελέα προσέφυγαν οι γονείς



Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν δεκάδες μαθητές σε δημοτικά σχολεία του δήμου Λαμιέων, μετά από κατανάλωση σχολικού γεύματος. Τέσσερα παιδιά και μια εκπαιδευτικός εμφάνισαν πιο σοβαρά συμπτώματα και έλαβαν ειδική αγωγή από το νοσοκομείο Λαμίας. Την καταγγελία έκαναν γονείς, ενώ αναμένεται απάντηση και από την πλευρά της ιδιωτικής εταιρίας που μοιράζει τα σχολικά γεύματα.
Σήμερα (17/5) ο Σύλλογος Γονέων ενός από τα σχολεία στα οποία φοιτούσαν τα παιδιά, επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Οι μαθητές, προέρχονται από 5 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λαμιέων.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας ερευνά το περιστατικό. Τα τέσσερα παιδιά και η εκπαιδευτικός που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, επέστρεψαν στα σπίτια τους, αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και έλαβαν συμβουλές για την αντιμετώπιση της δηλητηρίασης.
Τα δεκάδες παιδιά που παρουσίασαν συμπτώματα, κατανάλωσαν σχολικά γεύματα και συγκεκριμένα μακαρόνια με κιμά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από την εταιρία που διανέμει τα σχολικά γεύματα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.