Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φεστιβάλ Καντίνας στο Κιλκίς



Γεύσεις, μουσική και χορός απλώνουν τα δίχτυα της μοναδικής τους γοητείας και στο Κιλκίς, σε μια ιδιαίτερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, κύριο γνώρισμα της οποίας είναι 
η γαστρονομική περιπλάνηση στις κουζίνες του κόσμου!

Το Φεστιβάλ Καντίνας σταθμεύει και στην πόλη μας το τριήμερο 10 – 12 Μαϊου και θα είναι επισκέψιμο για το κοινό από τις 17:00 έως τις 00:00, προσδοκώντας να την καταστήσει προορισμό εκλεκτών γεύσεων για ντόπιους και επισκέπτες.

Ο προαύλιος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Κιλκίς θα αποτελέσει το επίκεντρο της γευσιγνωσίας κατά τη διάρκεια του τριημέρου με προϊόντα κλασικής καντίνας (σουβλάκια, λουκάνικα κ.α.) και μια σειρά γεύσεων και λιχουδιών από καντίνες, μικροπωλητές και μικροπαραγωγούς. Από το παραδοσιακό ποντιακό περέκ μέχρι τα δελεαστικά ισπανικά churros, και από τα φημισμένα λουκάνικα Τζουμαγιάς μέχρι τη λαχταριστή πίτσα σε ξυλόφουρνο! Η Thessaloniki Brand, που έχει την ευθύνη του Φεστιβάλ Καντίνας και το συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά, έχοντας προγραμματίσει τη γαστρονομική εξάπλωσή του σε είκοσι πόλεις της χώρας, βάζει στο μενού της φετινής διοργάνωσης τις καινοτόμες δημιουργίες του UFO burger και του Choco Kebab, που θα δελεάσουν τους γευστικούς κάλυκες των επισκεπτών και θα επαναπροσδιορίσουν το φαγητό του Φεστιβάλ.

Το κίνητρο των εκλεκτών γεύσεων συμπληρώνεται από διασκέδαση, μουσική και τραγούδι.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Την Παρασκευή στις 10 Μαΐου στις 21:00 την έναρξη του Φεστιβάλ θα κάνει ποντιακό σχήμα με τον Γιώργο Ευσταθιάδη και τον Στέλιο Μαβίδη. Με ίδια ώρα έναρξης και το Σάββατο 11 Μαΐου τη μουσική διασκέδαση θα αναλάβει ο DJ Flikas, ενώ την τελευταία ημέρα, Κυριακή 12 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μουσικό σχήμα του Σάκη Πογέλη που θα τους διασκεδάσει με ποντιακά και θρακιώτικα τραγούδια. Κάθε μέρα υπόσχεται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει 3€ ανά άτομο, με δυνατότητα αγοράς Full Pass στα 5€ για το τριήμερο. Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

Το Φεστιβάλ πάνω και πέρα απ΄όλα έχει φιλανθρωπική διάσταση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς για τη στήριξη της ομάδας handball, που αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Handball Premier Ελλάδος.

Την υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ έχει αναλάβει το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.