Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλες ζημιές στα κεράσια από τις βροχοπτώσεις (φωτο)



Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται να προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές στις δενδροκαλλιέργειες κερασιών στην Αλμωπία άλλα και σε άλλες περιοχές της Πέλλας. 
Ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης αναφέρει χαρακτηριστικά:  
''Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά. Η ζημιά είναι ανυπολόγιστη. Ο καιρός πιστός στο ραντεβού του. Κρυστάλλινα, giant red, τσολακέικα και του χρόνου με υγεία. 
Δυστυχώς, πολλές ποικιλίες δεν μαζεύονται. 
Τώρα χρειάζεται άμεση συνεργασία όλων των φορέων για την ενίσχυση του εισοδήματος των Αγροτών. Αναμένουμε άμεσες ενέργειες και κινήσεις. Υπομονή συνάδελφοι αγρότες''.






 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συμφωνα με κάποιους διαχειρηστες με σελιδα του καιρου παιχνιδια προχθες καναν ποστ οτι Τι ωραια να ξυπνας και να ειναι σαν Νοεμβρης,χωρις καν να μπει στην διαδικασια τι επιπτωση θα ειχε η αγροτια της πελλας.Ευτυχως που δν εκλεχθηκες στις εκλογες με τις σκεψεις που κουβαλας.Μπορει να διανοηθει τι εκατομυρια € κοστισε αυτη η βροχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα γιατί έχουμε ξεφύγει τελείως!!!

      Διαγραφή
    2. Ενώ το ραντίζουν τα νέφη Άνοιξη, καλοκαίρι, Φθινόπωρο για να μην προκαλέσουν ζημίες στις καλλιέργειες και μετά να διαμαρτυρόμαστε για ανομβρία και λειψυδρία , θεωρείται φυσιολογικό και λογικό

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.