Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας - Τα θέματα



Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση υποβολής αιτήματος Δήμου Αλμωπίας για πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. από το πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών και έως 74 ετών, που δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο συντάξιμο χρόνο για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, της ΔΥΠΑ (2η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Νο 11/2017)

2 Λήψη απόφασης για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Αλμωπίας.

3 Έγκριση σύναψης σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την υπηρεσία με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ».

4 Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Αλμωπίας εκτός Νομού, καθώς και εκτός υπηρεσιακού ωραρίου.

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τολμήστε μονοδρομήσεις.Σώστε την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 μήνες και καμιά αλλαγή τίποτα απολύτως.. Αυτή που κάθονται στο εργοτάξιο κάθονται ακόμα περισσότερο και έρχονται ότι ώρα θέλουν το πρωί... Καλό Πάσχα αγρότες με 60%, πάνω στο αγροτικό ρεύμα.. Από 12 λεπτά 19 λεπτά το κιλοβάτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.