Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Κάτι κάνουμε λάθος!!!



Πρόκειται για νέο έργο στο Κέντρο της Έδεσσας. 
Από την μια μεριά έχουμε έμπειρους Αρχιτέκτονες - Πολιτικούς Μηχανικούς, με πολλές μελέτες στο ενεργητικό τους, οι οποίοι σχεδιάζουν και επιβλέπουν την υλοποίηση των έργων…
Από την άλλη μεριά έχουμε έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη τους, οι οποίοι στην προσπάθεια ελιγμών για διέλευση της οδού κτυπούν ή πατούν με τη ρόδα τους τα κολονάκια. 
Εδώ βλέπουμε τρία κολονάκια, που έχουν υποστεί φθορές.. και δεν είναι τα μόνα!!!
Τίς πταίει;;;;

ΙΤ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Οι επαγγελματίες πάνε μια χαρά κάτι άσχετοι και άσχετες τα έχουν πάρει σβαρνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μα ονομάσετε τους έμπειρους και γνώστες μηχανικούς και αρχιτέκτονες και να μας δείξετε τα έργα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για πες μου έξυπνε εσύ που το έγραψες τα μαρμάρινα κολονάκια στις γέφυρες που ο δρόμος χωράει 3 αυτοκίνητα μαζί ποίος τα έχει φάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην φωτογραφία το κολονάκι απέναντι το έφαγε ένας στο παρκάρισμα! ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο σχεδόν όλος και όταν ξεκίνησε το χτύπησε! υπέρ στα κολονάκια αλλά μικρότερα και πιο χοντρά σαν της θεσσαλονικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο το έργο είναι κακά χάλια τα κολωνάκια του μάραναν. Είναι τόσο άσχετοι οι του δήμου Έδεσσας που ενώ πρώτα στις στροφές υποβάθμισαν, και σωστά, την στάθμη των κρασπέδων για να διευκολύνουν υποτίθεται τα μεγαλύτερα οχήματα να στρίβουν στους στενούς δρόμους μετά έβαλαν και εκεί πάνω στις στροφές κολωνάκια. Έτσι δεν μπορεί να στρίψει άνετα κανένα όχημα αλλά κονομάνε κάποιοι χρήμα από τα τσίγκινα κολωνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν με τα χρόνια αλλάξει η νοοτροπία των οδηγών να βγουν τα κολωνακια αλλά μέχρι τότε θα περάσουν δεκαετίες, κολωνακια υπάρχουν παντού στην Ευρώπη ακόμη και στα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άσχετοι μηχανικοί κλπ στα γραφεία του δήμου είναι για τον μισθό τουσ .άσχετοι ανίδεοι σχετοι.και τουσ έχουν εκεί μόνον για να υπογράφουν. Ολι το ξέρουμε. Αξιολόγηση.και σπιτάκι τουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους φάτε δεν χορτενετε. Να ηταν η ζηλιά ψωρα

      Διαγραφή
  9. κακο χρωμα και μεγεθος, πρασινα και τριπλασια σε παχος, και μισα σε υψος, τα σωστα κολωνακια,βαλτε πανου υπαρχουν πολλα ζωα που παρκαρουν επανω στο πεζοδρομιο με 4χ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Ακούγονται για κάτι αλλαγές στο έργο μάλλον απ’ ό,τι φαίνεται θα χαθεί η χρηματοδότηση, αν γίνει μία εστιάσει σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω, και πιθανόν δεν θα αργήσει να γίνει.Τα ακούτε εκεί στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.