Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στέφανος Κασσελάκης από τα Γιαννιτσά: Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα


«Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής, ελπίδας για μία καλύτερη ζωή σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στα Γιαννιτσά.
Για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε από τα Γιαννιτσά, ότι έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και βλέπει τους πολίτες ως ανθρώπους, ενώ η κυβέρνηση τους βλέπει ως αριθμούς.
“Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα”, είπε στις συνομιλίες του με πολίτες.
Συνοδευόμενος από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, τον Γραμματέα της ΝΕ Επιτροπής Πέλλας, Γιώργο Σγορούδη και υποψήφιους ευρωβουλευτές, ο κ. Κασσελάκης περπάτησε το απόγευμα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, έκανε χειραψίες, συνομίλησε με καταστηματάρχες για το κλίμα στην αγορά.
Οι συζητήσεις στράφηκαν και στα αθλητικά καθώς έξω από τα καφέ είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ.

















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Να αλλάξουμε τα πράγματα όταν λέει τι εννοεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία τζακρη τους δικού σας συγγενείς και φίλους φέρατε μόνο ο απλός κόσμος που ειναι;;;; και μετά τον κρυψατε;; γιατί δεν τον αφήσατε να κάτσει να πιει έναν καφέ στα γιαννιτσα και τον τρεξατε στο πλαγιαρι;; φοβάστε μην τον γνωρίσει και άλλος κοσμος;;; γιατί το κάνατε αυτο;;;; μεγα λάθος.....κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΕ Η ΤΖΑΚΡΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΆΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
  3. Στην εμποροπανηγυρη έπρεπε να έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει ανάγκη ο κασσελακης να τον κρύψει κάνεις. Όσο και να πονατε μερικοί είναι το μέλλον οποίος δεν το καταλαβαίνει πρόβλημα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα θα σε κάνουμε προφήτη...μετά Κασσελάκι.
      Πάντως για περιοδεύων θίασος σκίζει.

      Διαγραφή
  5. Έχει αυτός μέλλον στην πολιτική; Μην τρελλαθουμε. Για πλάκες, καλός είναι, όχι όμως για να κυβερνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.