Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή νερού σε περιοχές της πόλης της Έδεσσας


Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη, 28-5-2024 θα γίνει διακοπή νερού από τις 9:00 το πρωί ως την 13:00 το μεσημέρι στην περιοχή α’ συνοικισμού και στην περιοχή που περιβάλλεται από τις οδούς: Εγνατία – Μοναστηρίου – Αθ. Στόγιου – Τσιμισκή – Καράνου – Βαρόσι – Ψηλός Βράχος – Ξενία – 1ο ΓΕΛ), λόγω εργασιών αποκατάστασης του κεντρικού δικτύου ύδρευσης. 

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ε. 
Κυρμίζογλου Ν. Αντώνιος

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. "Συγχαρητήρια " στο νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑ, δύο στενά πιο κάτω από το σπίτι του και έκανε 12 μέρες να αρχίσει το σκάψιμο για την αποκατάσταση της βλάβης αφού πήραμε επανειλημμένα τηλέφωνο στην υπηρεσία της ΔΕΥΑ , Ενώ τα νερά τρέχανε στους δρόμους με κίνδυνο να πλημμυρίσουν τα υπόγεια μας.Ειναι αυτοί που κατηγορούσαν τους άλλους ότι καθυστερούσαν τις αποκαταστάσεις των βλαβών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαραγκιοζλίκια ούτε σε χωρίο αυτά! κάνουν διακοπή χωρίς χαρτιά και μεγάφωνα!!! πως θα ενημερώσουν το κόσμο πες μου ρε άσχετε πρόεδρε ! πως θα ενημερωθούν οι ηλικιωμένοι και ο κόσμος που δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνέτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι διακοπή;;; Τι θα γίνει ρε με σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.