Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Λάκης Βασιλειάδης για την επίσκεψη Δένδια στην Πέλλα (φωτο)



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης υποδέχτηκε σήμερα στην Πέλλα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Δένδια μαζί με τους συναδέλφους του Βουλευτές. Συνοδεύσανε τον Υπουργό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στην Έδεσσα, στο Επιμελητήριο Έδεσσας και στο ακριτικό χωριό Προμάχους. Τα θέματα προς συζήτηση περιλάμβαναν την σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών, αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν την περιοχή, για την άμυνα, την εθνική ασφάλεια αλλά και άλλα στρατιωτικά ζητήματα. Ως επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Μακεδονία ο κ. Δένδιας τόνισε πως οι ευρωεκλογές είναι ισάξια σημαντικές με τις εθνικές εκλογές γιατί οι αποφάσεις στο ευρωκοινοβούλιο επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα μας αλλά και τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την χώρα μας σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Ενότητα συζητήθηκαν όλα τα θέματα υποδομών που στερείται η περιοχή μας καθώς επίσης και τα θέματα που αφορούν τις εκτάσεις που ανήκουν στον στρατό σε όλο το πλάτος της Π.Ε. Πέλλας και πως θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν. Στο Επιμελητήριο της Έδεσσας, οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στα ζητήματα που αφορούν την τοπική και εθνική ανάπτυξη καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ στο ακριτικό χωριό των Προμάχων συναντηθήκαν και συνομίλησαν με τους ανθρώπους που «φυλάνε τα βόρεια σύνορά μας με την παρουσία τους, την παραγωγικότητα και δραστηριότητά τους», όπως τόνισε ο Λάκης Βασιλειάδης.

Σημειώνεται, πως το σημερινό χωριό Προμαχοι, μετά την λήξη του Μακεδονικού αγώνα ονομάστηκε Ακρόπολις. Στη συνέχεια και με το διάταγμα της 31ης Αυγούστου 1926 μετονομάστηκε σε κοινότητα "Προμάχων", επειδή οι κάτοικοί του υπήρξαν πραγματικά πρόμαχοι της Ελευθερίας και του Ελληνισμού. «Μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό» είπε ο Βουλευτής και συνέχισε σχολιάζοντας ότι «οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν μια ιδιαίτερη σύνδεση με το υπουργείο εθνικής άμυνας. Θεωρούν τον εαυτό τους Ακρίτες που φυλάνε Θερμοπύλες και γι’ αυτό είναι σημαντικό η πολιτεία να δίνει ιδιαίτερη σημασία στους πληθυσμούς αυτούς». Τέλος, ο Υπουργός έστειλε αυστηρά μηνύματα σε φωνές που αναπαράγουν ανιστόρητα παραμύθια στην γειτονιά μας και προσπαθούν να επηρεάσουν, να διχάσουν και να παραπλανήσουν. Η χώρα μας, όπως ανέφερε, θωρακίζεται και δεν απειλείται από κανέναν.

Από το πολιτικό γραφείο βουλευτή Λάκη Βασιλειάδη













Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.