Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή για τις πανελλαδικές εξετάσεις


Αγαπητοί μαθητές-τριες που δίνετε πανελλαδικές εξετάσεις... Ξεκινά την Πέμπτη η "μάχη" για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ηρωική η προσπάθεια που καταβάλλατε, σημαντικοί οι κόποι σας και μεγάλες οι αγωνίες, τόσο οι δικές σας όσο και των οικογενειών, αλλά και των καθηγητών σας.
Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές ολοκληρώνοντας τον κόπο και τις προσπάθειες ετών, των ίδιων και των οικογενειών τους.
Όμως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, θα πρέπει να θυμόσαστε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν μια σημαντική δοκιμασία, παραμένει όμως μία δοκιμασία μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου στη ζωή σας.
Ούτε τα όνειρα, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ.
Οι πανελλαδικές είναι μόνο μία μάχη από τις τόσες που σας περιμένουν στον στίβο της ζωής. Σ΄ αυτή τη "μάχη" δεν υπάρχουν ηττημένοι, παρά μόνο νικητές!
Να έχετε ψυχραιμία, αισιοδοξία και την βεβαιότητα ότι τίποτε δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα όλα τώρα αρχίζουν.
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Γιάννης Τσεπκεντζής
Δήμαρχος Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.