Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα Μάλγαρα – Χωρίς προβλήματα η επιστροφή από τη ΧαλκιδικήΟπλισμένοι με αρκετή υπομονή θα πρέπει να είναι οι εκδρομείς του Πάσχα, που επιστρέφουν αυτήν την ώρα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Η κίνηση είναι αυξημένη σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο, ενώ σε επιχειρησιακή ετοιμότητα είναι τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη  τροχαίων ατυχημάτων.

Με χαμηλές ταχύτητες γίνεται η διέλευση των εκδρομέων από τα διόδια Μαλγάρων. Παρά το γεγονός πως οι μπάρες είναι ανοιχτές, τα έργα στο ύψος της γέφυρας του Αξιού μειώνουν τις λωρίδες κυκλοφορίας σε μία κι έτσι έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.

Μέχρι τις 19:30 πέρασαν περίπου 17.000 οχήματα από τα διόδια των Μαλγάρων προς τη Θεσσαλονίκη ενώ έχουν βγει αντίστοιχα 11.000 οχήματα.

Στην ανατολική είσοδο της πόλης, δεν εντοπίζονται προβλήματα παρά το γεγονός πως η ροή των οχημάτων είναι αυξημένη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.