Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Υφ. Δικαιοσύνης Ι. Μπούγα στον Δήμο Πέλλας- Δέσμευση για κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά



Τον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη, στις 9.15' το πρωί, στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, εκτός από τον κ. Φουντουκίδη, συμμετείχαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, οι συνάδελφοί του Βουλευτές Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, Γιώργος Καρασμάνης και Α' Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαβριήλ Τεκτερίδης, οι Αντιδήμαρχοι Τζένη Δεντσίδου, Θέμης Μάγγος και Εύη Θεοδωρίδου και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Θεοδ. Ουραηλίδης.
Ο κ. Μπούγας άκουσε από τον Δήμαρχο Πέλλας τα τοπικά προβλήματα που σχετίζονται με τον τομέα της Δικαιοσύνης. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος παρουσίασε με επιχειρήματα στον Υφυπουργό την αναγκαιότητα της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά, που αποτελεί χρόνιο τοπικό αίτημα.  
Ο Υφυπουργός τόνισε ότι δέσμευση του Υπουργείου είναι να προχωρήσει στην κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη και σύντομα θα ανακοινωθεί το χρηματοδοτικό εργαλείο στο οποίο θα ενταχθεί. 
Ο κ. Μπούγας στη συνέχεια μαζί με τον Δήμαρχο και τους συναδέλφους του, επισκέφθηκε το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρό του, Στέλλα Νακοπούλου, το συμβούλιο και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Χρήστο Τανάσκο. 

Ικανοποίηση Στάθη Φουντουκίδη
Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δέσμευση του Υφυπουργού κ. Μπούγα, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να προχωρήσουν σε ένα τόσο σημαντικό έργο για τα Γιαννιτσά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πέλλας, με την έγκριση της οριστικοποιημένης συμφωνίας. 
"Η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς νέου Δικαστικού Μεγάρου θα αναβαθμίσει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη, ενώ θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης και στους πολίτες για την απονομή της Δικαιοσύνης, έτσι όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη κοινωνία", σημείωσε.

Ανακοίνωση Διονύση Σταμενίτη
Την ικανοποίηση του για το γεγονός εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος τόνισε σχετικά: «Η κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη των Γιαννιτσών αποτελεί ένα πάγιο αίτημα του νομικού κόσμου της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια διεκδικούμε μεθοδικά και με συνέπεια. Είχαμε τονίσει ότι τα κτιριακά ζητήματα των Δικαστικών Υπηρεσιών του Νομού μας, θα τα δρομολογήσουμε. Έτσι, σήμερα, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο θα προχωρήσει στο έργο που τόσο σημαντικό είναι για τα Γιαννιτσά. Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, μετά το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, και αυτό των Γιαννιτσών αναμένεται να πάρει τον δρόμο του».
Δ. Μπ.




 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.