Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απογοήτευση σε εκατοντάδες αγρότες της Αλμωπίας που εξαιρέθηκαν της πληρωμής Συνδεδεμένης Ενίσχυσης ΑραβοσίτουΜε ανοιχτή επιστολή του προς τους βουλευτές της Πέλλας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου ζητά να δοθεί άμεσα λύση στην εξαίρεση πληρωμής 
Συνδεδεμένης Ενίσχυσης Αραβοσίτου σε αγρότες της Αλμωπίας, εξαιτίας χαρακτηρισμού περιοχών στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ως περιοχές με ύδατα κακής ποσοτικής και ποιοτικής πλευράς, βασική προϋπόθεση για την εν λόγω ενίσχυση.
Η επιστολή έχει ως εξής:

''Συνδεδεμένη Ενίσχυση Αραβοσίτου για τον Δήμο Αλμωπίας

Μεγάλη απογοήτευση επικράτησε σε εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας, καθώς πολλές περιοχές εξαιρέθηκαν της πληρωμής αναφορικά με την συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια του αραβοσίτου.
Η εξαίρεση αυτή, προέρχεται από τον χαρακτηρισμό της περιοχής στην συντριπτική της πλειοψηφία, ως περιοχή με ύδατα κακής ποσοτικής και ποιοτικής πλευράς, βασική προϋπόθεση για την εν λόγω ενίσχυση.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, να χαθεί ένα δυνητικά σημαντικό ποσό για τους καλλιεργητές της συγκεκριμένης καλλιέργειας, σε μια περίοδο που το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί στα ύψη και τα βάρη που έχουν επωμιστεί οι παραγωγοί να είναι δυσβάστακτα.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του Νομού Πέλλας, καθώς και κάθε υπεύθυνο, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον λόγο που προέκυψε αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα καθώς και να δοθεί άμεσα λύση!

Δήμαρχος Αλμωπίας
Παρούτογλου Νικόλαος

Κοινοποίηση :
Σταμενίτη Διονύσιο
Βασιλειάδη Βασίλειο
Καρασμάνη Γεώργιο
Τζάκρη Θεοδώρα''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.